Θέλει να συνεχίσει… τις πτήσεις

Ο Αετός Κιλκίς ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τη Μεταμόρφωση Βόλου και έχει στόχο να … πετάξει ακόμη πιο ψηλά από τη πέμπτη θέση στην οποία βρίσκεται. Το μόνο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο λόγω της πρόσφατης ενίσχυσης του αντιπάλου με τον Μπόγδανο αλλά ο προπονητής Γιώργος Κοντονάσιος δεν παύει να ελπίζει «μπορεί ο αντίπαλος να έχει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ολόκληρο τον όμιλο και ίσως έτσι να είναι καλύτερος από μας αλλά εμείς θα κατέβουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μας αναλογεί και αν μπορέσουμε να… «κλέψουμε» από το φαβορί τη νίκη με μια πολύ καλή εμφάνιση ακόμη καλύτερα».

Πάντως, με μια ματιά στη βαθμολογία και τη πορεία των δύο ομάδων θα έλεγε κάποιος ότι ο Αετός είναι το φαβορί. Έχοντας πετύχει τρείς νίκες και με μόλις μια ήττα ενώ για το σωματείο του Βόλου είναι ανάποδα. Μια νίκη και τρείς ήττες. Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι σίγουρα… Θα πρέπει μόνο να δούμε αν ο Αετός μπορέσει να… πετάξει πάνω και από αυτό το εμπόδιο και να μη δεχτεί κάποια… Μεταμόρφωση αγωνιστική προς το χειρότερο.

Το αυριανό πρόγραμμα (20/11):
2ος όμιλος Βορρά

Δόξα Δρυμού – Κένταυρο Καλλικράτειας (ΔΑΚ Μυγδονίας, 17:00)