«Θα ζητήσουμε κλήρωση και όχι ορισμό διαιτητών»

kap_logoΤα παράπονα του για τη διαιτησία εξέφρασε μέσω ανακοίνωσή της, η Αγία Παρασκευή για τον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, ζητώντας μάλιστα κλήρωση και όχι ορισμό διαιτητών για τα ματς της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Το γεγονός των επαναλαμβανόμενων κακών και επιβαρυντικών για την ομάδα μας διαιτησιών, παύει να αποτελεί σύμπτωση. Στον χθεσινό αγώνα Πανερυθραϊκού-Κ.Α.Π. ο δεύτερος διαιτητής Ραχιώτης, γνωστός για τις ικανότητές του!!, πήρε πάνω του το 90% των σφυριγμάτων.

Στο βίντεο του αγώνα που θα αναρτήσουμε και ο πιο αδαής θα διαπιστώσει ότι έγιναν απίθανα διαιτητικά λάθη (όπως παραδέχθηκαν και πολλοί οπαδοί της Ερυθραίας) που διακωμωδούν, εξευτελίζουν και δυσφημούν το άθλημα και στην προκειμένη περίπτωση διαμόρφωσαν εν πολλοίς το αποτέλεσμα.

Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο διαιτητής Ραχιώτης εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και επειδή η συμπεριφορά του ήταν γενικώς «περίεργη» όπως θα εξηγήσουμε στην έγγραφη καταγγελία μας, καθόσον εκτός των άλλων ήταν άψογος!! μετά το 35΄ και αφού είχε κριθεί το αποτέλεσμα, θα ενεργήσουμε για άλλη μια φορά θεσμικά.

Η Καλαλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής θα ζητήσει με έγγραφη καταγγελία προς την Ε.Ο.Κ. την παραπομπή του στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα για πειθαρχικό έλεγχο και εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας.

Ας προσέξουν οι αρμόδιοι της ΚΕΔ και της ΟΔΚΕ για να προστατεύσουν επί τέλους το πρωτάθλημα από κακές διαιτησίες. Δεν μπορεί κανονικά καλάθια  να ακυρώνονται ως επιθετικά φάουλ ενώ έχουν γίνει εμφανή αμυντικά φάουλ, ούτε να δίνεται χαριστικά η κατοχή μετά από εξώφθαλμα λάθη και χωρίς καν παρενόχληση ή παρέμβαση αντιπάλου!!

Επί πλέον, έχοντας υπ’ όψιν αθροιστικά τα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα μας θα ζητήσουμε σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κανονισμού Διαιτησίας ΚΛΗΡΩΣΗ και όχι ορισμό διαιτητών για όλους τους αγώνες μας και μόνιμη παρουσία εκπροσώπου μας κατά την διαδικασία».