Θεσσαλονίκη-Κρήτη express

Αυθημερόν θα ταξιδέψει στην Κρήτη, ο Ερμής με την ομάδα του Λαγκαδά να αναχωρεί το Σάββατο το πρωί και θα επιστρέψει μέσω Αθηνών το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Το κόστος του ταξιδίου είναι υπερβολικά μεγάλο και έτσι οι ιθύνοντες τον σύλλογο επέλεξαν το λιγότερο δαπανηρό τρόπο μετακίνησης.

Τα οδοιπορικά της ομάδας είναι τεράστια (γύρω στις 30.000€) και αν συνυπολογίσουμε και όλα τα ταξίδια της φετινής χρονιάς τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ξημερώνει την επόμενη μέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κίνηση αυτή συμφώνησαν όλοι οι αθλητές αντιλαμβανόμενοι την προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση. Άλλωστε μέχρι τη Δευτέρα θα γίνει και η εξόφληση του 2ου μισθού των αθλητών κάτι που ικανοποίησε άπαντες στο άκουσμα του.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς τον Μπάμπη Παρίτση που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και τον Στράτο Νησιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Ο πρώτος θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο 30χρονος σέντε είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Από το παιχνίδι του Σαββάτου θα απουσιάσει και ο Σταύρος Ζησόπουλος λόγω σχολικών υποχρεώσεων κι έτσι την αποστολή θα ακολουθήσουν 10 αθλητές.