“Θύμα” της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα 18χρονος μπασκετμπολίστας

dorukhan_yusuf_ozdemir“Θύμα” της “τυφλής” τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα “έπεσε” και το μπάσκετ. Μεταξύ των 37 θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας στην τουρκική πρωτεύουσα είναι κι ο 18χρονος Γιουσούφ Οζντεμίρ, αρχηγός της ομάδας νέων της Άνκαρα. Η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του νεαρού μπασκετμπολίστα και εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένειά του, ενώ όπως έγινε γνωστό η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στο νεκροταφείο της Καρσίγιακα.

Η επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα έγινε με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο συγκοινωνιακό κόμβο, κάποιες εκατοντάδες μέτρα από τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εσωτερικών και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 37 ατόμων και είναι η δεύτερη βομβιστική επίθεση στην καρδιά της πρωτεύουσας μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

Πέραν πάντως του νεαρού μπασκετμπολίστα μεταξύ των νεκρών συγκαταλέγεται κι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ Ουμούτ Μπουλούτ, όπως γνωστοποίησε ο τουρκικός σύλλογος.