Ιωσηφίδης: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

ikaroibc.gr

Στις Σέρρες τα βλέμματα όλων, είναι στο ντέρμπι των Ικάρων απέναντι στο σκληροτράχηλο Λαύριο! Ενα παιχνίδι με τους «κυανοκίτρινους» να θέλουν να κρατήσουν το αλώβητο της έδρας και παράλληλα να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου.

Την ομάδα θα ενισχύσουν και οι τραυματίες, Χάρης Βοϊβατόπουλος και Θανάσης Τοπούζης, αφού τέθηκαν στην διάθεση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ,ο οποίος μετά από πολλές αγωνιστικές θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με το Λαύριο μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Σταύρος Ιωσηφίδης αναφέροντας: «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας. Σε  περίπτωση  νίκης μας  και ήττας του Αρκαδικού στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ, θα σκαρφαλώσουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα δούμε ξανά τον στόχο μας στα μάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πλέι μέικερ των Σερραίων και πρόσθεσε:

«Το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα , δεμένη και η βαθμολογική της θέση δεν είναι τυχαία. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό και να μας βοηθήσει ,για άλλη μια φορά , να πετύχουμε τη νίκη ,αλλά και να δει ωραίο μπάσκετ από δύο πολύ καλές ομάδες».