Κάλεσμα στον κόσμο η Αγία Παρασκευή

Η τέταρτη θέση (τουλάχιστον) της Β’ Εθνικής διακυβεύεται την Κυριακή στο Κοντόπευκο για την Αγία Παρασκευή, η οποία υποδέχεται το Ηράκλειο, γνωρίζοντας προκαταβολικά ότι θα εξασφαλίσει μαθηματικά μια θέση στην πρώτη τετράδα σε περίπτωση νίκης. Αυτό το κίνητρο είναι φυσικά αρκετό για τους φίλους της ΚΑΠ, ώστε να γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής

«Τρεις “τελικοί” απέμειναν στην ΚΑΠ μέχρι το τέλος του φετινού “μαραθωνίου” του πρωταθλήματος και οι δύο εξ αυτών μέσα στο “σπίτι” της! Η ομάδα μας, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Α2, την προσεχή Κυριακή (29/4, 17.00) υποδέχεται το Ηράκλειο και με νίκη καπαρώνει σίγουρα την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μένει ολοζώντανη στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στη μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία!

Φυσικά το έργο της ΚΑΠ δεν θα είναι εύκολο, αφού είναι η τελευταία ευκαιρία του Ηρακλείου να παραμείνει στη μάχη της ανόδου, παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Απ’ την άλλη, η Αγία Παρασκευή με νίκη και πιθανό στραβοπάτημα της Νικής μέσα στην έδρα του Φιλαθλητικού, πιάνει την ομάδα του Βόλου στην τρίτη θέση και πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας να τα παίξει όλα για όλα!

Έτσι, είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε η παρουσία και η βροντερή στήριξη του κόσμου της Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Κοντόπευκου, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με το Ηράκλειο, ώστε να ανεβάσετε κι εσείς με τη δύναμή σας την ομάδας και τους παίκτες μας ακόμη ψηλότερα, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε ακόμη μία σπουδαία επιτυχία! Άλλωστε, η ΚΑΠ είναι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό θέλουμε να αποδείξει και ο κόσμος μας με την παρουσία του, την προσεχή Κυριακή!

Θα περιμένουμε οι φίλοι της Αγίας Παρασκευής να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη το κλειστό του Κοντόπευκου ξανά και να δώσει την απαραίτητη ώθηση και βοήθεια στην ομάδα μας, ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, πάντα στο φίλαθλο πνεύμα που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια!

Η ΚΑΠ σας χρειάζεται στο πλευρό της! Βοηθείστε την κι εσείς να κάνει την υπέρβαση και να γράψει την λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία της!

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 29 Απριλίου στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό στον αγώνα και να δυναμώσετε την προσπάθεια της ΚΑΠ και ευελπιστούμε το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει, όπως πάντα άλλωστε!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !».