Κάλεσμα του Νίκου Γεωργαντζόγλου

Κάλεσμα στον κόσμο, εν όψει του εν όψει το σημαντικού αγώνα με τη Νέα Κηφισιά, έκανε ο Νίκος Γεωργατζόγλου τονίζοντας πως οι παίκτες χρειάζονται τη βοήθεια των φιλάθλων ώστε να πάρουν μία πολύτιμη νίκη.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας το Σάββατο στις 17:00 δίνει το τελευταίο και το πιο καθοριστικό παιχνίδι για φέτος, με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά, το οποίο πιστεύουμε να είναι και το τελευταίο μας παιχνίδι στην Α2 και του χρόνου να βρισκόμαστε στην φυσική μας κατηγορία που είναι η Α1. Για να κερδίσουμε όμως αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει ο κόσμος να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο της Ζωφριάς, βοηθώντας τους παίκτες μας να πάρουν την πολύτιμη νίκη που θα σημάνει και την άνοδο μας, υπό τις γνωστές προϋποθέσεις.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που ακούγονται ότι τα παιχνίδια τόσο στη Νέα Ερυθραία όσο και στην Κρήτη θα είναι “φιλικά”, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση θα πάρουμε τα μέτρα μας στον βαθμό που μας αναλογεί, έτσι ώστε αν κάτι δεν πάει σωστά να ψάξουμε να βρούμε τους υπαίτιους. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσω την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 17:00 στο ζαχαροπλαστείο “Κανάκης” στη Νέα Φιλαδέλφεια, επί της οδού Δεκελείας 80, όπου εκεί είναι καλεσμένοι όλοι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ».