Κάτοικος Καισαριανής με “διπλό δελτίο” ο Δημήτρης Καραμίντζος

Δυναμικά μπήκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Νήαρ Ηστ. Η διοίκηση του συλλόγου της Καισαριανής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της και η ομάδα να πραγματοποιήσει έναν εξίσου καλό δεύτερο γύρο στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Κινούμενοι σ’ αυτό το πλαίσιο οι “ερυθρόλευκοι” προχώρησαν σε μια σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καραμίντζο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη ΦΕΑ με τη χρήση του “διπλού δελτίου” σύμφωνα με τον κανονισμό μεταγραφών της ΕΟΚ.

Ο 20χρονος, ύψους 1μ.80εκ. γκαρντ, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει το σύνολο του Πέτρου Καραμπά στο πρωτάθλημα της τέταρτης την τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, που με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα του 8-3 και κάνει πορεία ανόδου.

Ο Καραμίντζος, ο οποίος στα 6 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην Elite League πέτυχε 5 πόντους (1/3 διπ., 1/1 τριπ.), μάζεψε 3 ριμπάουντ, έκλεψε 2 φορές τη μπάλα από αντίπαλο και έδωσε μία ασίστ σε συμπαίκτη του σε 31:02 λεπτά που αγωνίστηκε, δεν αποκαλείται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Νήαρ Ηστ από το παιχνίδι της Κυριακής (8/1) με αντίπαλο τον ουραγό Πήγασο Θηρέα εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριστερόχειρας γκαρντ, ο οποίος το 2016 κατέκτησε το
πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ στην κατηγορία των παμπαίδων με την Αναγέννηση Μαλαισίνας και την περυσινή σεζόν είχε παραστάσεις με την εθνική ενόπλων, είχε αγωνιστεί κόντρα στη Νήαρ Ηστ στο παιχνίδι της ΦΕΑ για την 1 η αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος στις 12 Οκτωβρίου, όπου το σύνολο του Αλέξη Καρατζά είχε επικρατήσει με σκορ 89-58 και ο νεαρός άσος είχε πετύχει 5 πόντους (1/2 ελ. βολές, 2/3 διπ., 1 ριμπ., 5 ασίστ, 3 κλ.).