Και με τη… βούλα στο Λαύριο ο Κούνας

Ο… γάμος τους δεν ήταν γραφτό να γίνει πράξη στο περσινό μεταγραφικό παζάρι, αν και βρέθηκαν πολύ κοντά. Τώρα όμως Λαύριο και Βασίλης Κούνας τα βρήκαν σε όλα και πλέον τη νέα χρονιά θα πορευτούν μαζί! Από την Κύπρο, όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του δεν έκρυψε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου, ότι εκείνο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αίσια κατάληξη των διαπραγματεύσεων ήταν “… ο τρόπος προσέγγισης και το έντονο ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Επιπλέον η ομάδα δείχνει να έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει κάτι πολύ καλό, πράγμα που καλύπτει και τους δικούς μου στόχους. Έτσι έγιναν περαιτέρω συζητήσεις, υπήρξε ικανοποίηση σε όλα τα επίδεδα και δεν δυσκολεύτηκα να συμφωνήσω” και πρόσθεσε:

“Ξέρω ότι πέρυσι το Λαύριο έφτασε μια ανάσα από την Α1 και αν δεν είχε κάποιες ατυχίες και τραυματισμούς, μπορούσε να βρεθεί και στη 2η θέση. Δεν είναι δύσκολο μια ομάδα σαν το Λαύριο που διατηρεί τον ίδιο κορμό και συνεχίζει έτσι, κάνοντας μόνο κάποιες ποιοτικές προσθήκες να φτάσει ψηλότερα. Ελπίζω να δέσω και εγώ με τα υπόλοιπα παιδιά που είναι χρόνια μαζί, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα. Όλα όμως θα φανούν μέσα στο γήπεδο, παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσπαθούμε να ανεβαίνουμε αγωνιστικά”.

Όσον αφορά στο τι μπορεί να περιμένει η νέα του ομάδα απ’ τον ίδιο ήταν κατηγορηματικός: “Σκοπός μου είναι να βοηθήσω και εγώ την ομάδα ώστε να μπορέσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ελπίζω όλα να εξελιχθούν ομαλά και στο τέλος να έχουμε πραγματοποιήσει μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά”.