Και στη Φινλανδία θα “πετάξουν” οι Πελαργοί για να στηρίξουν την εθνική ανδρών

Οι Πελαργοί σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού της εθνικής ομάδας μπάσκετ θα είναι δίπλα στους Έλληνες διεθνείς. Η αδιάλειπτη παρουσία που έχουν εδώ και μία δωδεκαετία οι οργανωμένοι φίλοι της “επίσημης αγαπημένης” συνεχίζεται και στη Φινλανδία και το Ευρωμπάσκετ του 2017.

Στην Helsinki Arena θα ακουστούν τα συνθήματα και οι παροτρύνσεις των Πελαργών με στόχο την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στην επόμενη φάση της Κωνσταντινούπολης. Και μπορεί στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία η παρουσία να μην είναι δυναμική, ελέω των αεροπορικών δρομολογίων που συνδέουν την Αθήνα με το Ελσίνκι, όμως ο ελληνικός παλμός δεν θα λείπει. Μικρή αντιπροσωπεία θα εκπροσωπήσει επάξια τους Πελαργούς και θα δώσει το σύνθημα στους Έλληνες που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Όπως τονίζουν οι Πελαργοί οι πληροφορίες που έχουν αναφέρουν ότι αρκετοί Έλληνες από τις γειτονικές χώρες αλλά και από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν ανεξάρτητα για να βρεθούν στην Helsinki Arena. Καλούν μάλιστα όλους αυτούς τους φίλους της “επίσημης αγαπημένης” εάν θέλουν να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του ΔΣ κα Λήδα Μανιατογιάννη (στο τηλέφωνο 0030 6945565605) ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός στην κερκίδα αλλά και στη διαμονή στη Φιλανδία.