«Σύγκρουση» κορυφής θα έχουμε τη Κυριακή ανάμεσα σε Ανατόλια και Χαλκηδόνα και το πάθος αναμένεται να είναι από τα κύρια συστατικά του σημαντικού αυτού αγώνα. Φυσικά η ένταση της επιθυμίας για νίκη αναμένεται να είναι μεγάλη και ελπίζουμε όλα αυτά να … τους βγούνε σε καλό και να γίνει ένα ντέρμπι αντάξιο της σημασίας του.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες, όπως δείχνει και η βαθμολογία, του ομίλου αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου ενώ η εξέλιξη της θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην υπόθεση άνοδο.

Στον πρώτο γύρο, μπορεί η Χαλκηδόνα να κέρδισε με διαφορά δεκατρείς πόντους ο προπονητής Δημήτρης Τσούρμας πάντως δήλωσε πως αυτό ελάχιστα τους απασχολεί και εξηγεί και το γιατί… «βλέπουμε αυτό το παιχνίδι όπως βλέπαμε και το προηγούμενο με τον Μαντουλίδη όπως θα δούμε και το επόμενο με την Ελευθερούπολη. Όχι σαν κάτι ξεχωριστό. Θέλουμε απλώς να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε ενώ είχαμε ως στόχο μια καλή πορεία. Πέντε αγώνες πριν το τέλος πιστεύω τα έχουμε καταφέρει. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος, δεν τη κυνηγάμε. Αν έρθει βέβαια δεν θα πούμε όχι… Πάντως δεν έχουμε στο μυαλό μας τη διαφορά που άλλωστε είναι δύσκολο να τη πλησιάσουμε αφού μην ξεχνάμε ότι παίζουμε απέναντι στη καλύτερη άμυνα. Εμείς ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος και γιατί όχι… να πάρει και την άνοδο, άλλωστε είμαστε και οι δύο ομάδες της ίδιας Ένωσης.

Θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση για τη Γ΄ Εθνική και τη πόλη μας το οποίο θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα έρθουν για να δούνε τον αγώνα. Ελπίζω να κυλίσει χωρίς… παρατράγουδα και επίσης χωρίς διαιτητές που μπορεί να επιφέρουν εκνευρισμό στους παίκτες. Η ενδεχόμενη νίκη θα είναι κυρίως ηθική ευχαρίστηση των παιδιών ότι κερδίσανε την πρωτοπόρο».

Προβλήματα με απουσίες, τραυματισμούς κλπ δεν υπάρχουν ενώ στα πλαίσια της προετοιμασίας του το Ανατόλια θα δώσει αύριο Πέμπτη φιλικό με το Στρατώνι.