Καλαντζής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Είναι από τους ανθρώπους που δεν φοβούνται τις μεγάλες προκλήσεις. Ο Τάκης Καλαντζής ξεκίνησε τη σεζόν με το Παγκράτι στην Α2, όμως στη συνέχεια ανέλαβε άλλο… στοίχημα. Ο έμπειρος τεχνικός δίνει τη μάχη του για να κρατήσει τον Πορφύρα στη Γ’ εθνική και λίγο μετά την ήττα από τον Πόλις μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για τη νέα του ομάδα, τον Πορφύρα, μετά τον τερματισμό της συνεργασίας του με το Παγκράτι:

“Είχα συνεργαστεί και πριν τέσσερα χρόνια με την ομάδα του Πορφύρα. Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο κόουτς Κώστας Παπαμάρκος κι έτσι μου έγινε μία πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας. Την σκέφτηκα και τελικά την αποδέχτηκα. Υπάρχει μία εξαιρετική σχέση με τους διοικούντες τον σύλλογο κι έτσι ήρθα να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη καμπή που βρίσκεται η ομάδα, η οποία παλεύει να σώσει την κατηγορία. Πάντως αυτό που έφερε πίσω στην ομάδα ήταν οι καλές σχέσεις που έχω με τους ανθρώπους γιατί σήμερα στην κοινωνία που ζούμε μόνο αυτό μας έχει απομείνει”.

Για την προσπάθεια που κάνει ο Πορφύρας για να παραμείνει στη κατηγορία:

“Κόντρα στον Πόλις ήταν το τρίτο παιχνίδι που έκατσα στο πάγκο της ομάδας. Ειδικά στον αγώνα με τον Πόλις είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Ο Πορφύρας πρέπει να στοχοποιήσει παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσει για να μείνει στη κατηγορία. Τα παιχνίδια που θα παίξουμε μέσα στο γήπεδο μας και τα εκτός με Σάμο και Έσπερο πρέπει να κερδηθούν”.