Σημαντική μέρα για τον Αιγινιακό η σημερινή αφού άρχισε ο έλεγχος από το τεχνικό επιμελητήριο του κράτους στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου ή μάλλον ότι απέμεινε από αυτό…. Να σας θυμίσουμε ότι η στέγη του γηπέδου κατέρρευσε πριν από έναν μήνα περίπου λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που είχε μαζευτεί και δεν την άντεξε. Γενικώς, λίγο ακόμη να μας ταλαιπωρούσε ο φετινός χειμώνας δεν θα άντεχε κανείς!

Ο έλεγχος θα κρατήσει σύμφωνα με πληροφορίες δέκα ημέρες και στη συνέχεια θα δοθεί υπόμνημα στον Δήμο Αιγινίου στο οποίο θα αναφέρεται η αιτία κατάρρευσης αλλά και τρόποι αποκατάστασης.

Η διοίκηση του Αιγινιακού σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Πολύζο θα το θέσουν ως κατεπείγον στην ατζέντα των θεμάτων που πρόκειται να τακτοποιηθούν άμεσα και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε το κλειστό θα είναι έτοιμο γύρω στον Αύγουστο και θα μπορέσει να γίνει και πάλι η έδρα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο έμπειρος προπονητής του Αιγινιακού Τάσος Θωμαϊδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και βρίσκεται πλέον στο στάδιο ανάρρωσης. Εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο γήπεδο αύριο το απόγευμα για το φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Πεύκων.