Γ. Ζαφειρούδης: “Πεσμένο το επίπεδο του πρωταθλήματος”

Με επτά στα επτά παιχνίδια και με απόλυτο τα ροζ φύλλα αγώνων, η Νίκη Βόλου καμαρώνει την κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου Βορρά της Γ’ εθνικής.Από εκεί, ονειρεύεται την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής μιας και φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το συγκεκριμένο βήμα. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης , ως… οδηγός των Θεσσαλών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ , για την αήττητη πορεία της ομάδας του, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ομάδες σε κάθε κατηγορία και γενικότερα το μπάσκετ.

Η άποψη του έμπειρου προπονητή για το σερί επιτυχιών: “Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά. Μπορώ να πω πως είναι καλύτερα κι από τις προσδοκίες που είχαμε όταν ξεκινούσε η χρονιά. Πιστεύω πως όσο είμαστε γεροί θα συνεχίζουμε έτσι”.

Επίσης ανέφερε:  “Καταφέραμε αυτό που ψάχναμε από το ξεκίνημα. Να επιτευχθεί καλή χημεία μεταξύ των πέντε μεγάλων παιδιών και των νεαρών μικρών που έρχονται από τις υποδομές μας. Αυτό έχει γίνει. Βέβαια, παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Η διοίκηση και η τοπική κοινωνία μας στηρίζουν οικονομικά, φτιάχνοντας καλές συνθήκες για να δουλέψουμε σωστά.”

Η αξιολόγηση του, για επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος:  “Θεωρώ πως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι αρκετά πεσμένο. Πιστεύω πως αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Γενικότερα πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει στη ζωή αντικατοπτρίζεται και πάνω στη δουλειά μας. Υπάρχει οικονομική κρίση που επηρεάζει και το μπάσκετ.”

Τέλος , ο Γιώργος Ζαφειρούδης επηρεασμένος από το γιορτινό κλήμα, ευχήθηκε : “Τέτοιες μέρες που είναι θέλω να μεταφέρω τις ευχές μου. Μακάρι να έχουμε όλοι υγεία και να είναι μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη”.