Καραβανάς: «Σαν ένα νέο πρωτάθλημα»

karavanasΤη Νίκη Αμαρουσίου φιλοξενεί στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου ο Εσπερος. Ο Παναγιώτης Καραβανάς μίλησε στο επίσημο σάιτ των πατρινών για το κυριακάτικο παιχνίδι τονίζοντας πως χρειάζονται τη νίκη για ουσιαστικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους:

«Ξεκινά ο β’ γύρος του πρωταθλήματος και πρέπει να το δούμε σαν ένα νέο πρωτάθλημα. Το βασικό είναι να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα αποτελέσματα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει με τη Νίκη Αμαρουσίου να πάρουμε το αποτέλεσμα για ουσιαστικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Επαναλαμβάνω επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να κάνουμε μία νέα αρχή».

Οσο για το τι άλλαξε σε σχέση με το ξεκίνημα και η ομάδα δεν φτάνει στο αποτέλεσμα και τι πρέπει να αλλάξει για να επιστρέψει στις επιτυχίες: «Η απάντηση είναι η ίδια και στα δύο ερωτήματα. Χαλαρώσαμε στην άμυνα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν φτάνουμε στα αποτελέσματα. Και πρέπει να γίνουμε το ίδιο δυνατοί στα μετόπισθεν όπως στις αρχές γιατί μόνο μέσα από την άμυνα θα έρθουν οι νίκες».