Καραβανάς: «Το θέμα είναι να ανακάμψει η ομάδα»

karavanas-esperosΟ Εσπερος ΑΟΠΑ βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ένα βαθμό κάτω από την Ενωση Ιλίου, συνεπώς κάθε παιχνίδι έχει και χαρακτήρα τελικού για τους Πατρινούς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Καραβανάς στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τον πολύ δύσκολο κυριακάτικο αγώνα στο Κορωπί…

«Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, την οποία έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Είναι τέτοια η θέση μας που πρέπει σε κάθε αγωνιστική στη συνέχεια να κυνηγάμε τη νίκη είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε μακριά από την Πάτρα» τόνισε ο σέντερ του Εσπέρου, που είπε για το Κορωπί: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Την είχαμε νικήσει στο παιχνίδι του α’ γύρου στην Πάτρα και φαντάζομαι ότι θα θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς. Όμως αν παίξουμε όπως την περασμένη αγωνιστική με τον Ιωνικό Νικαίας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, της περασμένης εβδομάδας, ο Καραβανάς δήλωσε: «Κρατάμε την προσπάθεια. Ειδικά στην άμυνα τα δώσαμε όλα. Απλώς ήμασταν άτυχοι στις λεπτομέρειες. Μας κόστισε μια φάση, ένα χαμένο ριμπάουντ, δύο άστοχες βολές». Όσο για τους 24 πόντους και τα 17 ριμπάουντ, που είχε ο ίδιος, τόνισε:

«Όλα τα παιδιά κάναμε μεγάλη προσπάθεια και όχι μόνο εγώ. Απλώς εγώ έτυχε να ήμουν ο τελικός αποδέκτης. Μπορεί στη συνέχεια να βγει κάποιος άλλος πιο μπροστά. Όμως οι ατομικές επιδόσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα, το θέμα είναι η ομάδα να μπορέσει να ανακάμψει».