Καραγιαννίδης: «Τα παιδιά είναι ήρωες»

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει την Κυριακή η Αναγέννηση Φλόγας στον Ευόσμο, όπου χρειάζεται νίκη με 9 πόντους διαφορά επί του Αίαντα για να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Εγχείρημα δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο…

«Όλοι μας στην ομάδα έχουμε συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Αίαντα Ευόσμου. Έχουμε αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν αλλά και τη κούραση που μας έχει καταβάλει και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό το ματς» δήλωσε στο northbasket ο Νεκτάριος Καραγιαννίδης σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα.

«Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για εμάς αν μας αρκούσε μόνο η νίκη έστω και με μισό πόντο. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και η αντίπαλη ομάδα είναι αυτή που έχει το προβάδισμα και από το αβαντάζ των οκτώ πόντων που μας κέρδισε στο πρώτο ματς αλλά και από το ότι αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς έχουμε αποδείξει στο δεύτερο γύρο ότι παίζουμε καλύτερα και θα πάμε να “χτυπήσουμε” το ματς μέχρι τέλους» συνεχίζει ο προπονητής της Αναγέννησης.

«Αυτά τα δέκα παιδιά που έμειναν μέχρι το τέλος είναι ήρωες. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρουμε τη Κυριακή, έχουν αποδείξει ότι έχουν χαρακτήρα και ότι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για όσα έχουν πετύχει» πρόσθεσε ο Καραγιαννίδης, που είπε σχετικά με τις ανόδους των τεσσάρων προηγούμενων ομάδων του:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις διοικήσεις, τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των Ιωνικού Ιωνίας, Δόξα Πεύκων, ΠΚ Νεάπολης και Κεραυνό Ωραικάστρου που πανηγύρισαν την άνοδο τους σε υψηλότερες κατηγορίες. Και από τις τέσσερις ομάδες έχω να θυμάμαι μόνο καλές αναμνήσεις και χάρηκα πολύ που εκπλήρωσαν τους στόχους τους».

Πηγή: northbasket.gr