Καραγιαννίδης: «Θα δικαιωθούμε…»

Οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στενεύουν δραματικά τα περιθώρια της Αναγέννησης Φλόγας, όσο όμως χάνουν παράλληλα Αίας Ευόσμου και Ηρακλής, τόσο ελπίζει η ομάδα της Πολίχνης για τη σωτηρία της. Ο Νεκτάριος Καραγιαννίδης μίλησε στο northbasket τόσο για την ήττα που προηγήθηκε από το Ηράκλειο, όσο και για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του και τη δύσκολη συνέχεια.

«Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όμως για να κατακτήσεις το ροζ φύλλο χρειάζεσαι και τη βοήθεια της τύχης την οποία εμείς δεν είχαμε. Στις τελευταίες επιθέσεις αστοχήσαμε σε 2-3 κρίσιμα σουτ, ενώ από την άλλη η αντίπαλη ομάδα είχε σε πολύ καλή ημέρα τους Καραλή και Παπαδόπουλο και έτσι έφτασε στη νίκη» είπε ο προπονητής της Αναγέννησης Φλόγας όσον αφορά τον αγώνα με το Ηράκλειο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου. Αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά που σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση «καταθέτουν» τις ψυχές τους μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ δύσκολο κάθε λίγο και λιγάκι να αναπροσαρμόζεται ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας λόγω των αποχωρήσεων, αλλά και πάλι δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και προσπαθούν για το καλύτερο» συνεχίζει ο Καραγιαννίδης.

«Εξαιτίας της φυγής κάποιων βασικών στελεχών, έχει ζητηθεί από τα νεαρά παιδιά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τους έχω εμπιστοσύνη και πραγματικά η προσπάθεια που καταβάλουν είναι συγκινητική. Έχουν πεισμώσει και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε για το κόπο μας. Θα μας βοηθήσει και εμάς κάποια στιγμή η τύχη».

Όσον αφορά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, ο Καραγιαννίδης τόνισε: «Η Νίκη Βόλου διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, με ένα ρόστερ γεμάτο σε κάθε θέση και ένα προπονητή άριστο γνώστη της κατηγορίας. Από τα αποτελέσματα που έχουν φέρει έχουν ψυχολογία νικητή και σαφώς το έργο μας θα είναι δύσκολο. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Πηγή: northbasket.gr