Καρακώστας: «Εκτός ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο»

Το παιχνίδι με τον Αετό ανέλυσε ο Φώτης Καρακώστας στην ιστοσελίδα της Ενωσης Ιλίου. Ο προπονητής των νεοφώτιστων χαρακτήρισε πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο, στάθηκε στους τραυματισμούς που έπαθαν κατά τη διάρκεια του αγώνα οι Μπέλλας (Οδυσσέας), Στράγκας και μίλησε για το επόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Καρακώστα:

Για το ματς με τον Αετό:

«Πραγματοποιήσαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, μας βγήκε κατά γράμμα η ταχτική που είχαμε σχεδιάσει για το παιχνίδι. Στο 2ο ημίχρονο όμως, βγήκαμε εκτός ρυθμού. Ακόμα και οι καλές προσπάθειες που πραγματοποιήσαμε, δεν ήταν εύστοχες απέναντι στην άμυνα ζώνης του Αετού.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να αναφέρω ότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι με έναν τραυματία, τον Λυκογιάννη και καταλήξαμε με τρεις. Τόσο ο αρχηγός μας (Μπέλλας Οδυσσέας), όσο και ο ένας ψηλός μας (Χρήστος Στραγκας), έφυγαν από το γήπεδο με διάστρεμμα. Έτσι σε συνδυασμό με την απουσία του Βαρσαμούλη, και μείον τρεις παίκτες, οι επιλογές μας λιγόστεψαν ακόμα περισσότερο».

Για τη διαιτησία του αγώνα:

«Όσον αφορά τη διαιτησία του παιχνιδιού, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Η ομάδα πρέπει να κρατηθεί έξω από αυτό. Είναι θέμα της διοίκησης να προστατέψει το σύλλογο».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Ψυχικό:

«Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό, το οποίο σε αντίθεση με εμάς, αυτή την αγωνιστική πήρε μια εντυπωσιακή νίκη επί του Δούκα».