Καραμαλέγκος: «Δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε»

Ο Αρκαδικός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αίολο με την ομάδα του Αστακού να πηγαίνει πολύ καλά διαβασμένη στην Τρίπολη. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καραμαλέγκος σε δηλώσεις του για τον αγώνα, ενώ τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά γιατί ακόμα υπάρχει δρόμος…

«Ήταν ένα πολύ σκληρό κι δυνατό παιχνίδι , παίξαμε με μια ομάδα η οποία κοιτάει να μπει στα playoffs και ήρθε άριστα διαβασμένη για το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Εμείς δυστυχώς από την αρχή του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε και σε στιγμές που πλησιάζαμε στο σκορ κάναμε κακές επιλογές, λάθη στην επίθεση και κακές αντιδράσεις στην άμυνα», ανέφερε αρχικά ο γκαρντ του Αρκαδικού και συνέχισε:

«Συνεχίζουμε έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και καθημερινά με την δουλειά όλοι μαζί θα γινόμαστε καλύτεροι τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία. Τέλος, να θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που για ακόμη μια φορά ήρθε και μας στήριξε και τον θέλουμε πιο πολύ από ποτέ στα επόμενα παιχνίδια που είναι τελικοί».