Καραμβάλης: «Αισιοδοξία για το μέλλον»

Έπειτα από περίπου 15 χρόνια απουσίας ο Γιώργος Καραμβάλης επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, τη Μυτιλήνη. Η Γέρα Παπάδος στην επάνοδο της στις εθνικές κατηγορίες θέλησε να εμπιστευθεί τις τύχες της σε έναν προπονητή με δεσμούς από το νησί και μέχρι στιγμής δικαιώνεται, καθώς παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του 2ου ομίλου Νότου της Γ’ εθνικής. Ο κόουτς της Γέρα, Γιώργος Καραμβάλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Παπάγου που διατηρεί την Γέρα αήττητη:

«Όπως βλέπω στο πρόγραμμα μας έχουμε μία σταδιακή αύξηση της δυσκολίας. Κάθε αγώνας είναι δυσκολότερος από τον προηγούμενο. Είναι μία νίκη που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι δεν ανήκουμε στις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας αλλά ας μου επιτραπεί ο όρος στις μεγαλομεσαίες. Τα κεφάλια παραμένουν κάτω συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι».

Για τη Γέρα που στην επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει:

«Τα παιδιά που έχουν έρθει είναι καλοί παίκτες, με εμπειρία και έχουν παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες. Κάποιοι ίσως αδικούνται που παίζουν στη Γ’ εθνική. Πιστεύω ότι οι παίκτες που προανέφερα μαζί με κάποια παιδιά που δίνουν σημαντικές βοήθειες μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Για τους στόχους που υπήρχαν στην αρχή της χρονιάς κι αυτούς που θέτει πλέον:

«Κάθε νεοφώτιστη ομάδα το πρώτο της μέλημα είναι να σωθεί. Όταν είδαμε στην προετοιμασία και στα φιλικά πως πάμε τότε πιστέψαμε ότι μπορούμε να σωθούμε γρήγορα. Έχοντας παίξει πλέον τις πρώτες αγωνιστικές πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν μέσα στην πρώτη πεντάδα».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα ο όμιλος μας είναι εφάμιλλο της Β’ εθνικής ίσως και της Α2. Οι παίκτες που παίζουν στη κατηγορία είναι πάρα πολύ καλοί, οι ομάδες είναι δεμένες και μπορεί οποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιοδήποτε».