“Καρφιά” Μαυροκεφαλίδη για ΕΟΚ και Βασιλακόπουλο…

“Η πόρτα της εθνικής ομάδας έχει κλείσει και από εκείνους, αλλά και από εμένα”, δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μιλώντας στην εκπομπή “BasketCity” στο Libero 107,4. Ο πρώην πλέον διεθνής άσος, μίλησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις, ενώ δεν απέφυγε να… ρίξει τα “καρφιά” του για την ΕΟΚ και τον τρόπο λειτουργίας της, αλλά και για τον πρόεδρό της Γιώργο Βασιλακόπουλο…

Διαβάστε τι είπε για την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο…

Σε προσέγγισε κάποιος από την εθνική ομάδα ενόψει «παραθύρων»:
“Όχι, τίποτα…”

Αν έχει κλείσει η πόρτα της εθνικής ομάδας μετά από όσα έχουν προηγηθεί στις σχέσεις του με την ΕΟΚ:
“Ναι και από αυτούς και από μένα, φαίνεται ότι έχει κλείσει. Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση μετά από εκείνο το περιστατικό. Γενικά, δε μου ζήτησαν καμία συγνώμη. Οι άνθρωποι εκεί, είναι πολύ εγωιστές. Δε θέλω να αναφερθώ άλλο σε αυτούς, γιατί και μόνο που λέω για αυτούς, εκνευρίζομαι! Δυστυχώς για μένα, η εθνική πήγε έτσι στην καριέρα μου, αλλά τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται”.

Για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο:
“Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι, αλλά νομίζει ότι ξέρει τα πάντα… Για να μην πούμε για όλες τις ομοσπονδίες που παίρνουν παλιούς μεγάλους παίκτες και νέους σε ηλικία για αυτήν τη θέση, ας δούμε το παράδειγμα του ΝΒΑ, που είναι το πλέον καλύτερο πρωτάθλημα, το πλέον καλύτερο μάρκετινγκ, υπήρχε από τον Ντέιβιντ Στερν. Ο δεύτερος πίσω από τον Στερν, είναι έτη φωτός πίσω. Βλέπουμε όμως, ότι άλλαξε και πήγε κάποιος καινούργιος κομισάριος, με καινούργιες ιδέες. Ακόμα κι εκεί, αλλάζουν, δε μένουν στα παλιά. Ήταν ο πιο επιτυχημένος και από το ποδοσφαιρικό Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να γελάσουμε με αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα…”.

.

Διαβάστε ακόμη…