Καστρίτης: «Αφιερωμένη στον Γιάννη»

kastritisΕνα σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο Αρκαδικός και ο Γιάννης Καστρίτης σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς αφιέρωσε το αποτέλεσμα  στον μεγάλο άτυχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου Γιάννη Αντωνιάδη, που πριν λίγες ημέρες έκανε και πάλι χειρουργείο.

Ο προπονητής του Αρκαδικού δεν ξέχασε να αποδώσει τα εύσημα και να συγχαρεί όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, καθώς ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη αυτή νίκη σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι το Μετς. Παράλληλα, ο Καστρίτης επισήμανε πώς από Δευτέρα θα ξεχαστούν τα πάντα και θα πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στο επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα, που είναι και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2013.

«Για ακόμη μία φορά θέλουμε όλοι να αφιερώσουμε τη νίκη μας στον Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος έκανε την Παρασκευή ακόμα ένα χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατο του.

Να του ευχηθούμε περαστικά, σιδερένιος και ποτέ πάλι άτυχος. Με σκληρή δουλειά είμαστε σίγουροι πώς θα επιστρέψει σύντομα στην κατάσταση που όλοι τον ξέρουμε.

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και σε μία πολύ σκληρή έδρα. Τα εύσημα, χωρίς δεύτερη σκέψη, πάνε όλα στους παίκτες μας, οι οποίοι σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα κατάφεραν και διατήρησαν τη συγκέντρωση τους σε πολύ υψηλά επίπεδα και αγωνίστηκαν με πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Υπήρξαν και πάλι παιδιά που έπαιξαν τραυματίες, δείχνοντας για μία ακόμα φορά πώς όλοι τους βάζουν την ομάδα πάνω από όλα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν ανεξαρτήτως χρόνου.

Από Δευτέρα πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις προπονήσεις με μεγάλη συγκέντρωση και διάθεση για σκληρή δουλειά, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην φορμαρισμένη Καβάλα και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωμα».