Καστρίτης: «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα»

Ο Αρκαδικός πάλεψε απέναντι στο μεγαθήριο της Νέας Κηφισιάς αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας πως είναι σημαντικό πως οι παίκτες του έδειξαν πως πάνω από όλα είναι ομάδα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής για μας, απέναντι στην ομάδα της Ν.Κηφισιάς, το μέγεθος της οποίας ξέρουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με την Α2 κατηγορία.

Εμείς θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και στην ουσία να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς για βελτίωση.

Σίγουρα το παιχνίδι μας έδειξε πολλές αδυναμίες, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Δεν μπορούμε όμως να μην παραδεχτούμε πώς οι παίκτες μας, δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι και την προσπάθεια σε καμία στιγμή.

Θεωρώ σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες έδειξαν πώς είναι πάνω από όλα μία ομάδα και πώς είναι όλοι μαζί στα δύσκολα. Αυτό το έχουν κερδίσει από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την συμπεριφορά τους στο γήπεδο και είναι
ο άξονας που χτίζεται η ομάδα φέτος.

Πάνω σε αυτή τη βάση ξεκινάμε από Δευτέρα την προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τους Ίκαρους Σερρών».