Καστρίτης: «Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια»

kastritisO Αρκαδικός πάλεψε απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως είναι η πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα ΑΕΚ, ωστόσο λύγισε από την κούραση στο τελευταίο δεκάλεπτο τέταρτο της αναμέτρησης. Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, κάτι που επεσήμανε και στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της, καθώς και για την μέχρι στιγμής πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Από εκεί και πέρα αναφορικά με το παιχνίδι περιμέναμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις τους παιχνιδιού. Μοιραία για εμάς κάποια στιγμή ήρθε η κόπωση και κάπου σταματήσαμε να έχουμε καθαρό μυαλό που θα έπρεπε. Οδηγηθήκαμε σε κάποιες λάθος επιλογές, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση με αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα.

Σίγουρα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα με τόσο γεμάτη ομάδα σε ρόστερ όπως αυτή της ΑΕΚ, κάποια στιγμή το βάθος του πάγκου θα παίξει ρόλο. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έχουμε κάποιο παράπονο από τους παίκτες μας.

Εμείς εξ’ αρχής είπαμε ότι αυτό που μας ενδιαφέρει από αυτό το παιχνίδι είναι να παίξουμε σαν ομάδα, σαν Αρκαδικός, όπως ξέρουμε και να προσπαθήσουμε να πιάσουμε το αγωνιστικό μας «ταβάνι» και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Είμαστε αλίμονο πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να παλεύουμε και να προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο. Μέσα από την ομάδα πάντα! Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς ώστε να μπορούμε να βρούμε λύσεις».