Καταγγέλλει απόπειρα «κλοπής» παικτών του από μάνατζερ ο Αίαντας Ευόσμου!

Την απόπειρα «κλοπής» παικτών της ομάδας από γνωστό μάνατζερ καταγγέλλει ο παράγοντας του Αίαντα Ευόσμου Νίκος Παπαθανασίου! Στη δήλωση-καταγγελία του ο παράγοντας του συλλόγου αναφέρει ότι ο μάνατζερ Παναγιώτης Καπάζογλου θέλει ν’ αποκτήσει ως ελεύθερους παίκτες του Αίαντα κι όπως αναφέρει «… επικαλείται πως έχει τα μέσα της ΕΟΚ, του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και κ. Τάκη Τσαγκρώνη να το πράξει αυτό». Ο παράγοντας του Αίαντα τονίζει ότι ο σύλλογος θα κινήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να αποτρέψει αυτές τις ενέργειες.

Η δήλωση-καταγγελία αναφέρει:

«ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΙΑ):

«Ο κ. Παναγιώτης Καπάζογλου, γνωστός ατζέντης παικτών που έχει μεταξύ άλλων τους Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη κάνει κινήσεις πίσω από τη πλάτη της ομάδας μας. Ο κύριος αυτός, θέλει να αποκτήσει παίκτες ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ από τον Αία και μάλιστα επικαλείται πως έχει τα μέσα της ΕΟΚ, του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και κ. Τάκη Τσαγκρώνη να το πράξει αυτό.
Ο σύλλογός μας δεν θα αφήσει κανέναν μάνατζερ να παίζει τέτοια… παιχνίδια και μάλιστα να κρύβει παίκτες ώστε να μην μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία. Είμαι παράγοντας πάρα πολλά χρόνια και τέτοια πράγματα δείχνουν που έχει φτάσει το σημερινό μπάσκετ.
Ο Αίας θα μεριμνήσει για όλες τις απαραίτητες κινήσεις και θα φτάσουμε μέχρι το ΑΣΕΑΔ».

Από την πλευρά του ο γνωστός μάνατζερ Παναγιώτης Καπάζογλου δεν θέλησε να πάρει θέση στο θέμα που έχει προκύψει και να δώσει απαντήσεις και συνέχεια στα όσα του καταλογίζονται από τον σύλλογο…