Καταγγελία στην ΚΕΔ και βίντεο με τις επίμαχες φάσεις

panelefsiniakos_paniwniosΣε επίσημη καταγγελία προς την ΚΕΔ προχώρησε ο Πανελευσινιακός σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο. Παράλληλα, οι «σταχυοφόροι» σε συνέχεια της ανακοίνωσής τους δημοσιοποίησαν βίντεο στο οποίο αναλύουν τις φάσεις του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Επίσημη καταγγελία προς την ΚΕΔ / ΕΟΚ

Κύριοι,

Στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στις 12-3-2016 γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης και «περίεργης» διαιτησίας από τους κ.κ. ΡΗΓΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ και ΚΩΝ/ΝΟ ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ, που και ο πιο αντικειμενικός παρατηρητής έβλεπε την προσπάθεια όχι μόνο μιας μεροληψίας εις βάρος, αλλά μιας προσπάθειας εξόντωσης μας.

Τον λόγο τον υποψιαζόμαστε, αλλά χωρίς στοιχεία δεν τον αναφέρουμε ακόμα.

Έτσι λοιπόν ακολουθώντας την διαδρομή σε ΑΔΙΚΩ, μόλις διαμαρτύρεσαι σε ΤΙΜΩΡΩ αμέσως μετά σε ΑΠΟΒΑΛΩ και τέλος γράφοντας ψέματα στο Φύλλο Αγώνα (μάρτυρες ακόμα και οι παίκτες του Πανιωνίου !) σε ΕΞΟΝΤΩΝΩ, μόνο διαιτητές με συγκεκριμένη εντολή θα το έκαναν.

Πιστεύουμε ότι ο Κομισάριος κ. ΜΙΧΑΗΛ ΔΟΥΚΑΣ έμπειρος και έγκριτος άνθρωπος όλα αυτά θα τα βεβαιώσει. Αν όχι, τότε το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ.

Ζητάμε από την ΚΕΔ

1. Να τιμωρήσει παραδειγματικά τους εν λόγω διαιτητές.
2. Να διερευνήσει τον λόγο της εκδικητικής αυτής διαιτησίας.
3. Να εξαιρέσει από κάθε αγώνα οποιονδήποτε τμημάτων μας τους εν λόγω διαιτητές.

Τέλος να σας αναφέρουμε ότι όλα αυτά έγιναν σε ένα γήπεδο υπόδειγμα, με μία συμπεριφορά από την Διοίκησή μας απίστευτα φιλόξενη για τους διαιτητές και τον κομισάριο και παρά την εχθρική τους στάση, «κύριοι ήλθαν και κύριοι έφυγαν»

Γιατί λοιπόν όλα αυτά;

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ».