«Καυστική» ανακοίνωση της Αναγέννησης κατά της διαιτησίας

Στην Αναγέννηση θέλοντας να εκφράσουν τα παράπονα τους για τη διαιτησία στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό εξέδωσαν την παρακάτω «σκληρή» ανακοίνωση:

«Προσπαθώντας να βρω λέξεις για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Μακεδονικό, δεν βρίσκω λέξεις.

Και οι δύο διαιτητές ήταν σ’ άλλο πλανήτη.
Οι Σιταρίδης και Δαμίγος ήταν απερίγραπτοι. Αυτός που τους έδωσε το δικαίωμα να σφυρίζουν μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. Εκτός αν και αυτός μαζί μ’ αυτούς τους τυχάρπαστους επιτελούν το ίδιο έργο.
Όμως μας έρχεται ένα ερώτημα.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ δεν είναι πια αυτό που ήταν παλιά. Δεν χρειάζεται άλλο κυνήγημα.
Μην στεναχωριέστε Κύριοι θα πέσουμε μόνοι μας. Δεν έχουμε καλή ομάδα. Μην πάθουμε όμως κανένα έμφραγμα με τους διαιτητές που μας στέλνετε. Θα σας κάνω τη χάρη να σας περιγράψω ένα από τα κατορθώματα των σταλμένων σας.
1′ 20” προ του τέλους του παιχνιδιού και ενώ η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ήταν μπροστά στο σκορ έναν πόντο ο απερίγραπτος Δαμίγος δίνει φάουλ και τεχνική ποινή στο παίχτη μας, ο οποίος ήταν πεσμένος στο παρκέ και ο αντίπαλος αθλητής ήταν μακριά του ένα μέτρο χωρίς να έχουν καμία μα καμία επαφή.
Προσπαθώντας να ηρεμήσω τους παίχτες μας τον ρώτησα τον πλησίασα και του είπα:  Που βρε παιδί μου είδες το φάουλ.
Η απάντησή του ήταν απάντηση προσβλητική, κάτι για την ηλικία μου και κάτι για την νοημοσύνη μου.
Τίποτε άλλο. Να τους χαίρεστε»
Τέλης Ψάλτου
Πρόεδρος ΔΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ».