«Καυτό» ντέρμπι στη Κοζάνη, αμφίρροπη κόντρα στο Ορεστικό

Ο Αργοναύτης ξεκίνησε με το δεξί τη χρονιά και έτσι θέλει να συνεχίσει τη πορεία του και εκτός έδρας. Οι Θεσσαλονικείς πάντως στη πρώτη τους έξοδο, θα αντιμετωπίσουν έναν επίσης έμπειρο και αξιόμαχο αντίπαλο όπως το Άργος Ορεστικό κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό και αμφίρροπο.

Το διπλό έχει ως μοναδικό στόχο και ο Φοίνικας Λάρισας ο οποίος θα βρει μπροστά του τα νεοφώτιστα Ιωάννινα ενώ στο ντέρμπι της Κοζάνης, Διόσκουροι και Ηρακλής θα προσπαθήσουν, στην έδρα των πρώτων, να διπλασιάσουν τα θετικά τους αποτελέσματα και να ξεπεράσουν με την ίδια επιτυχία τον…σκόπελο και της 2ης αγωνιστικής όπως τα κατάφεραν στη πρεμιέρα. Βέβαια όπως είναι λογικό μόνο ένας θα μπορέσει να το πετύχει και να παραμείνει «αλώβητος».

Στον ΒΑΟ δεν ξεκίνησαν με τον τρόπο που θα ήθελαν το πρωτάθλημα αλλά ευελπιστούν τα πράγματα να βελτιωθούν αυτή τη Κυριακή αν και δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο μέσα στην Αριδαία που, πέρα από το προβάδισμα της έδρας, έχει
στα υπέρ της και τη ψυχολογία από τη νίκη της πρεμιέρας.

Να «σπάσει» την έδρα του Αστέρα παίρνοντας ταυτόχρονα και το «παρθενικό» ροζ φύλλο αγώνος της χρονιάς θέλει ο Αετός Κιλκίς, ενώ η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι και η φιλοδοξία των δύο νεοφώτιστων, Πρωτέα Γρεβενών και Τιτάνων Παλαμά στο μεταξύ τους ντέρμπι με οικοδεσπότη τον πρώτο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

ΑΓΣ Ιωαννίνων – Φοίνικας Λάρισας (EANK Ιωαννίνων, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Αργοναύτης  (Αργους Ορεστικού, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Ηρακλής Κοζάνης (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Αριδαία – ΒΑΟ (ΔΑΚ Αριδαίας, 18:00)
Αστέρας Λάρισας – Αετός Κιλκίς (Αλκαζάρ, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Τιτάνες Παλαμά (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)