Κεσαπίδης: «Ο ρυθμός στην επίθεση θα κρίνει πολλά»

esperosΟ Εσπερος ΑΟΠΑ ρίχνεται την Κυριακή πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος και το πρώτο πράγμα που θα θέλει να ξεχάσει είναι το πως ολοκληρώθηκε το 2015. Η ομάδα της Πάτρας υπέστη τέσσερις διαδοχικές ήττες και βρίσκεται πια σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η νίκη στον μεθαυριανό αγώνα με την Ενωση Ιλίου, λοιπόν, αποτελεί αυτοσκοπό…

«Το παιχνίδι στο Ίλιον είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προερχόμαστε από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και θέλουμε τη νίκη για να βάλουμε ένα στοπ και ταυτόχρονα να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στο 2016» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εσπέρου ο Ανδρέας Κεσαπίδης.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

-Που θα κριθεί το παιχνίδι;

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα ατού της Ένωσης Ιλίου, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας κυρίως στην επίθεση. Θεωρώ ότι ο δικός μας ρυθμός στην επίθεση θα είναι ένα στοιχείο που θα κρίνει πολλά και θα αποδειχτεί κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα».

-Η διακοπή είναι καλή ή κακή;

«Στο διάστημα της διακοπής βρήκαμε τον χρόνο και δουλέψαμε σωστά σε πράγματα που χρειαζόμασταν. Όμως το εάν ήταν καλή ή κακή θα φανεί εκ του αποτελέσματος».

-Στον Άγιο Βασίλη πιστεύετε;

«Φυσικά, όλοι πρέπει να πιστεύουμε».

-Και τι θα θέλατε να σας φέρει το 2016;

«Υγεία και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι οι άνθρωποι εντός και εκτός της κοινωνίας του αθλητισμού. Να έχουμε όλοι υγεία το 2016 καθώς όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».