Κι επίσημα ο Καλαϊτζίδης στο «τιμόνι» του Διαγόρα Ρόδου

Το… φλερτ ανάμεσα στον Διαγόρα Ρόδου και τον Χρήστο Καλαϊτζίδη είχε αίσιο τέλος, με τους ροδίτες ν’ ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την ανάληψη του τιμονιού της ομάδας από τον Έλληνα προπονητή.

«O Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του τμήματος Μπάσκετ με τον προπονητή κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη στην ανδρική ομάδα, που θα αγωνισθεί για μια ακόμη χρονιά στη Γ΄Εθνική. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει εμπειρία 30 χρόνων στην προπονητική, με πολλές επιτυχίες σε ανδρικές, γυναικείες ομάδες, όπως και σε μικρότερες κατηγορίες. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Θεσσαλονίκη, δούλεψε ως προπονητής στις ομάδες: Μακεδονικός, ΑΕ Συκεών, ΑΕ Τούμπας, Ναύαρχος Βότσης, Δόξα Ρετζικίου, Θερμαϊκός Θέρμης, Σταυρούπολη και ΜΕΝΤ, αγωνιζόμενες σε Α2 Κατηγορία γυναικών και Γ΄Εθνική ανδρών, με τις οποίες και πανηγύρισε πρωταθλήματα και ανόδους κατηγοριών. Το 2011 μετακόμισε στη Ρόδο, όπου εργάσθηκε ως κώουτς για δύο χρόνια στις ομάδες ανδρών και γυναικών του Ιβίσκου, κατακτώντας μια φορά το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου με τους άνδρες και δύο με τις γυναίκες.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, δούλεψε στην Κάλυμνο, τόσο στην ΕΑΚΑ, όσο και στην Ακαδημία Καλύμνου, με τις οποίες είχε επιτυχίες που ενίσχυσαν σημαντικά την ανάπτυξη του μπάσκετ στο «νησί των σφουγγαράδων». Ως υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ ανδρών στον Γ.Σ. Διαγόρας, ο κ. Καλϊτζίδης θα συνεργάζεται άμεσα με τον κ. Κώστα Λιβιεράτο, επικεφαλής των προπονητών στις Υποδομές, με σκοπό την αναβάθμιση όλων των τμημάτων. Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει τον κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες».

Πηγή φωτό: 12sports.gr