Κι οι γονείς θα παίξουν μπάσκετ στην εκδήλωση του ΓΣ Περιστερίου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ακαδημίες του ΓΣ Περιστερίου ολοκληρώθηκαν και το… αντίο στη χρονιά θα δοθεί με μία γιορτή, που θα έχει επετειακό χαρακτήρα για τον σύλλογο! Κι αυτό διότι την ημέρα που έχει οριστεί η ετήσια γιορτή συμπληρώνονται 40 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας και προσφοράς του Γυμναστικού και συνάμα από πλευράς γηπεδικών εγκαταστάσεων, με τη χρήση από τα πιτσιρίκια του δεύτερου «διαμαντιού» της πόλης, του κλειστού γυμναστηρίου Μαζαράκη!!!

Φυσικά αυτός ο γιορταστικός χαρακτήρας θα… συνοδεύεται κι από διάφορα χάπενινγκ τα οποία έχουν προετοιμάσει οι διοικούντες. Με βραβεύσεις αθλητών κι ομάδων απ’ τα τμήματα του μπάσκετ, αλλά και της κολύμβησης, καθώς ο Γυμναστικός δεν κοιτάζει μόνο το ένα απ’ τα τμήματα που έχει υπό τη… σκέπη του. Βέβαια πέρα με αφορμή τα 40ά γενέθλια του συλλόγου, θα βραβευθούν και κάποια από τα ιδρυτικά μέλη που οραματίστηκαν τη διαδρομή έως σήμερα, ενώ βράβευση έχει προβλεφθεί και για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου η οποία συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θα υπάρχει μουσική με τους… «Μπελάδες» να ανεβάζουν τον παλμό, αλλά και τα παιδιά από τα τμήματα του μπάσκετ θα δείξουν μέρος των δεξιοτήτων τους. Όμως κι οι γονείς θα έχουν την… τιμητική τους, καθώς το “μενού” περιλαμβάνει και βραδιά μεταξύ των γονιών, οι οποίοι θα θυμηθούν τα παλιά, ή θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν ό,τι διδάχθηκαν από τις προπονήσεις των… παιδιών τους!!!

Οπότε η πρόσκληση είναι ανοικτή για τις 20 του μήνα (στις 19:00) στο επιβλητικό κλειστό γυμναστήριο Μαζαράκη, που βρίσκεται στη Β. Ηπείρου & Στυλ. Γονατά.