Κλείνει το ρόστερ με τον Αλεξίου ο Πανερυθραϊκός

Το τελευταίο κομμάτι στο ρόστερ του έβαλε ο Πανερυθραϊκός, με την απόκτηση του Γιώργου Αλεξίου. Ο 23χρονος γκαρντ που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στο Αιγάλεω δεν έκρυψε την ικανοποιήσή του για τη μεταγραφή του αυτή και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Panerythraikos-logo“Ο Πανερυθραΐκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ολοκληρώνοντας την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου γκάρντ Γιώργου Αλεξίου.
Ο ύψους 1.92 καλαθοσφαιριστής και προσωπική επιλογή του κόουτς, αποτελεί γέννημα θρέμμα του Αμαρουσίου και τη σεζόν 2015-2016 αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγάλεω ΑΟ.
Η διοίκηση του Πανερυθραΐκού καλωσορίζει τον αθλητή στην οικογένεια του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες τη φετινή χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Πανερυθραϊκού, ο Γιώργος Αλεξίου τόνισε: «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που φέτος θα αγωνιστώ στο ιστορικό σωματείο του Πανερυθραϊκού. Mια ομάδα με διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες. Εύχομαι και ελπίζω να δικαιώσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και την διοίκηση του Συλλόγου για την επιλογή τους. Σκοπός μου είναι μέσα από τη σκληρή και συστηματική δουλειά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτύχει η ομάδα τους φετινούς της στόχους”.