«Κλειδί» ο ρυθμός στον Βόλο

Ο Διαγόρας βρίσκεται πλέον σε… θέση βολής από την άνοδο, ωστόσο ο Γιάννης Τσακίρης φροντίζει να κρατάει χαμηλά τους τόνους ενόψει της συνέχειας. Αλλωστε, ο αγώνας στον Βόλο θα δείξει πολλά για το ποιος είναι πραγματικά ο στόχος των Ροδιτών…

«Το σημαντικό για μας είναι ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε από δω και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στόχος μας παραμένει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος μετρήσουμε τι έχουμε κάνει. Δεν μας αποπροσανατολίζει αυτή η νίκη. Πάνω σ’ αυτή θα πρέπει να επενδύσουμε και να δουλέψουμε καλύτερα σαν ομάδα. Το παιχνίδι με το Ηράκλειο για μας έχει τελειώσει και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά» τονίζει ο προπονητής του Διαγόρα.

Οσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου, ο Τσακίρης υπογραμμίζει: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για την τρίτη θέση. Βέβαια είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε, θεωρώ ότι δεν θα τελειώσει τίποτα, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα είναι πιο σταθερή και θα δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα, θα τερματίσει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Οσον αφορά τη γνώμη του για το που θα κριθεί ο αγώνας, ο τεχνικός των Ροδιτών είπε: «Νομίζω ότι θα είναι ο ρυθμός. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε το ρυθμό του αγώνα και όσο τον κρατούσαμε, κερδίζαμε και μάλιστα εύκολα. Όταν χάσαμε το ρυθμό μας, ανατράπηκε μία μεγάλη διαφορά και χάσαμε. Αυτό αποδεικνύει ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: 12soccer.gr