Κοκκινόπουλος: «Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών παρά την ήττα από τους Διόσκουρους, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κοζανιτών, ο προπονητής του ΒΑΟΣωτήρης Κοκκινόπουλος.

«Είχαμε το πρόβλημα με τα φάουλ, χάσαμε τον ένα ψηλό και είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, επίσης σε κάποια ελεύθερα σουτ εναντίον ζώνης προσαρμοστήκαμε και γυρίσαμε τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια εκεί κρίθηκε και ο αγώνας στην καλή άμυνα των Διόσκουρων και τη δική μας κακή επίθεση που οδήγησε σε κάποιους πρωτεύοντες αιφνιδιασμούς.

Ουσιαστικά συγκεκριμένα πράγματα κάποιες ελεύθερες βολές μια κακή άμυνα στους 4 πόντους που δεχτήκαμε layup και 2 αιφνιδιασμούς. Η ζώνη έπαιξε κάποιο ρόλο στην αρχή αλλά στη συνέχεια προσαρμοστήκαμε και τα σουτ που κάναμε ήταν ελεύθερα απλά δεν μπήκαν. Από τους παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος σήμερα παρά την ήττα, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια διάθεση που παίξαμε σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τις ομάδες με τις οποίες διεκδικούμε την παραμονή.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Διόσκουρων έκανε και ο Θανάσης Χολέβας τονίζοντας ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην εμπειρία του αντιπάλου.

«Είμαστε μια νεανική ομάδα που δουλέψαμε πάρα πολύ αυτές τις εβδομάδες αλλά και όλη την χρονιά για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ματς παρά τις απουσίες που έχουμε. Ο αγώνας  κρίθηκε από την εμπειρία, όταν περάσαμε μπροστά χαλαρώσαμε, και με 2 καλές άμυνες στο τέλος που χάσαμε τα σουτ χάσαμε το παιχνίδι.

Δεν πήγαμε καλά στην επίθεση, κολλήσαμε στη ζώνη με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι Διόσκουροι. Στο τέλος πήγαμε στις βολές που οι αντίπαλοι ήταν πιο εύστοχοι και δικαίως χάσαμε».