Κομποδιέτας και Κυρίτσης στην Καρδίτσα

kompodietasΗ ενίσχυση στην  Καρδίτσα δεν σταματά μόνο που αυτή τη φορά ο ΑΣΚ δυνάμωσε το τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς απέκτησε τους Κώστα Κομποδιέτα και Χρήστο Κυρίτση.

Η ανακοίνωση:

«Την εμπιστοσύνη του στο αθλητικό δυναμικό της πόλης, δείχνει ο Α.Σ.Καρδίτσας. Το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας έχει ολοκληρωθεί και τον κόουτς Κώστα Ρουμελιώτη πλαισιώνουν δυο νέοι Καρδιτσιώτες επιστήμονες με κατάρτιση και διάθεση για προσφορά. Ο Κώστας Κομποδιέτας θα είναι ο συνεργάτης σε θέματα μπάσκετ και υπεύθυνος σκάουτινγκ, ενώ ο Χρήστος Κυρίτσης αναλαμβάνει υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και αθλητικής βελτίωσης. Και οι δυο Καρδιτσιώτες προπονητές, θα έχουν ενεργή και διαρκή συμμετοχή και στο προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας.

Ο Κώστας Κομποδιέτας για οκτώ συνεχόμενες σεζόν ήταν αθλητής της ομάδας, με την οποία κατέκτησε δυο ανόδους το 2009 στην Α1 ΕΣΚΑΘ και το 2014 στη Γ’ Εθνική, παράλληλα με την κατάκτηση του Κυπέλλου Θεσσαλίας. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και μέλος του ΣΕΠΚ (Α’ κατηγορία), ενώ απασχολείται αδιάλειπτα στις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας από το 2012.

Ο Χρήστος Κυρίτσης, είναι από τους πλέον διακεκριμένους αθλητές στίβου που έχει αναδείξει η Καρδίτσα, αφού κατέκτησε επτά πανελλήνια πρωταθλήματα στο άλμα σε μήκος. Ήταν για σειρά ετών μέλος της εθνικής μας ομάδας στίβου με σημαντικές διακρίσεις, όπως η κατάκτηση δυο χρυσών μεταλλίων σε Βαλκανικούς Αγώνες αλλά και η συμμετοχή σε δυο τελικούς Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης και της βελτίωσης των αθλητικών ικανοτήτων των παικτών του Α.Σ.Κ.

Ξεκίνημα των προπονήσεων στο κλειστό Σοφάδων

Την πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά πραγματοποιούν τη Δευτέρα οι παίκτες του Α.Σ.Κ., ενώ από την Τρίτη μπαίνουν στον καθημερινό ρυθμό των προπονήσεων. Λόγω των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, οι πρώτες προπονήσεις μπάσκετ θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων και από τις 16 Αυγούστου η ομάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Με την ευκαιρία, η διοίκηση του Α.Σ.Κ. ευχαριστεί θερμά τον ΔΟΠΑΠ Σοφάδων αλλά και το Γ.Σ.Σοφάδων για την άριστη συνεργασία».