Κοντά στα παιδιά

Δίπλα στα παιδιά βρέθηκε αντιπροσωπία του Πιερικό Αρχέλαο, καθώς επισκέφτηκαν το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζεται το 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Οι μαθητές υποδέχτηκαν τους παίκτες, τον έφορο και τον τιμ μάνατζερ, βρίσκοντας την ευκαιρία ννα συζητήσουν για το μπάσκετ αλλά και για την πορεία της ομάδας.

Στους μαθητές μοιράσθηκαν δωρεάν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τον σαββατιάτικο (4/12) αγώνα με τον Αμύντα, ενώ τους έγινε και πρόσκληση για να δουν από κοντά τα μυστικά του μπάσκετ στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Έντγκαρντς Τζερομάνοβς μίλησε γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία σχολιάζοντας: «Αυτό που συμβαίνει εδώ στο σχολείο είναι πολύ σημαντικό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αυτή η κίνηση γνωριμίας των προσπαθειών μας στο μπάσκετ  να γίνει ακόμη πιο ευρύτερα γνωστό έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα  και ο δεύτερος είναι ότι ο αθλητισμός έτσι προσελκύει ακόμη περισσότερα παιδιά, όχι μόνο για να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν ως φίλαθλοι στην ομάδα μας, αλλά και για να ξεκινήσουν ενεργά τις δραστηριότητές τους ως παίκτες και να ασχοληθούν με κάτι που είναι τόσο υγιές».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Δαμαλής ανάφερε: «Η προσπάθεια αυτή που γίνεται από την ομάδα σε δύσκολους καιρούς για το μπάσκετ και γενικά για τον αθλητισμό, είναι πολύ σημαντική γιατί αυτοί που θα τον στηρίξουν, είναι η περιοχή μας και οι κάτοικοί της. Άρα το να βρισκόμαστε σε σχολεία και να προσπαθούμε να φέρουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και γενικά στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, είναι κάτι πολύ αξιόλογο και πρέπει να συνεχισθεί».

Από την πλευρά του ο τιμ μάνατζερ της ομάδα, Χρήστος Χρηστίδης δήλωσε: «Είναι μία ακόμη προσπάθεια από τη διοίκηση του συλλόγου μας να φέρουμε τη νεολαία κοντά στα γήπεδα και στους αγώνες της ομάδας μας και παράλληλα στον αθλητισμό και ειδικά στο μπάσκετ».

Τέλος, ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης, Ιορδάνης Τσαουσίδης δήλωσε : «Η επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο σχολικό μας συγκρότημα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας. Η διανομή δωρεάν εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας με τον Αμύντα έδωσε την ευκαιρία να χαρούν τα παιδιά μας. Πολλοί μαθητές μας έχουν κατά καιρούς επανδρώσει τα δύο ιστορικά σωματεία του Πιερικού και του Αρχελάου και σίγουρα αυτό μας δίνει μια ξεχωριστή χωρά, αφού αυτός ο ενιαίος πλέον σύλλογος ανήκει στις μεγάλες ομάδες».