Κοντογιάννης: «Νέα ήττα (με Φιλαθλητικό) θα είναι καταδικαστική»

Η πέμπτη συνεχόμενη ήττα λογικό είναι να θορυβεί την Αναγέννηση Φλόγας, που μέσα σε πέντε εβδομάδες βρέθηκε από την 3η θέση στην 14η, ένα μόλις βαθμό πάνω από τον Ηρακλή. Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι δραστικά στην ομάδα που ανέλαβε την Κυριακή, πέρα από κάποια συστήματα στην επίθεση, χρίς πάντως να αποφευχθεί η ήττα.

«Ο νικητής αυτού του παιχνιδιού κρίθηκε στη φροντ λάιν. Εμείς δεν διαθέτουμε στο ρόστερ μας κάποιον «καθαρό» σέντερ, ενώ από την άλλη η αντίπαλη ομάδα είχε τον Γκέρο. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε και έτσι μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Κοιτάμε μπροστά και στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί» τόνισε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, που προγραμμάτισε για την Τετάρτη φιλικό με τον Πιερικό/Αρχέλαο.

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα με τον Φιλαθλητικό, ο Παναγιώτης Κοντογιάννης τόνισε: «Είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για εμάς. Μία νέα ήττα θα ήταν καταδικαστική. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει σε όλη τη διάρκεια να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και νομίζω ότι η ομάδα θα βρει τον τρόπο να παραμείνει στη κατηγορία».

Πηγή: northbasket.gr