Κοτσάτος: «Η επικείμενη επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 είναι αφιερωμένη στον Αμερικάνο»

aek-kypello46 χρόνια πέρασαν από το πρώτο ελληνικό αθλητικό θαύμα της ιστορίας! Η ΑΕΚ μπροστά σε 80.000 φιλάθλους κόντρα στην Σλάβια Πράγας κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο.
«Πέρασαν 46 χρόνια από το πρώτο μεγάλο αθλητικό έπος στη χώρα μας. Επίτευγμα της ΑΕΚ, της μπασκετικής Βασίλισσας μας. Κόντρα σε όλους και όλα, σε δύσκολους καιρούς, δόξασε την Ελλάδα και τον σύλλογο», σχολιάζει ο Κωνστανίνος Κοτσάτος και συνεχίζει:

«Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο μπάσκετ θα έχει πάντα κιτρινόμαυρο χρώμα από αθλητές – ήρωες που θα τιμούμε πάντα και δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Είναι η πρώτη φορά φέτος που γιορτάζουμε χωρίς τον ΜΥΘΟ μας. Τον μεγάλο Γιώργο Αμερικάνο. Κανείς μας δεν τον ξεχνά και η επικείμενη επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 είναι αφιερωμένη σε αυτόν, όπως έχουμε δεσμευτεί.

Βήμα-βήμα, με σωστό πλάνο και ορθές επιλογές θα ξαναγίνει μεγάλη η ΑΕΚ. Έχοντας στο πλάι της τον κόσμο της, μπορεί να πετύχει πολλά. Όπως τότε, όπως και αργότερα… Η ΑΕΚ τιμά και σέβεται το παρελθόν της, για να μπορεί να βαδίζει σωστά στο μέλλον».