Κουφός: «Το ποτήρι είναι γεμάτο…»

Μπορεί η εικόνα των παικτών του ΑΓΟΡ στη Δράμα να ήταν βελτιωμένη και άκρως ανταγωνιστική, αλλά αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό για να πάρουν τη νίκη. 

Η ήττα του Λαυρίου διατήρησε το Ρέθυμνο στη δεύτερη θέση και πλέον, όπως αναφέρει και χαρακτηριστικά ο Στέργιος Κουφός, στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια χρειάζεται προσοχή και προσήλωση, ώστε στο τέλος οι Κρητικοί να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν.

«Για μια ακόμη φορά θα πω ότι το ποτήρι είναι γεμάτο… Ας κρατήσουμε την εμφάνιση γιατί τα παιδιά πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος. Βέβαια, στα κρίσιμα σημεία του αγώνα εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Για μια ομάδα που θέλει να ανέβει, η εικόνα μας στην επίθεση τα 4 τελευταία λεπτά ήταν κατώτερη του αναμενομένου», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός σχολιάζοντας στη συνέχεια τα εναπομείναντα παιχνίδια:

«Eτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και στα 4 ματς που παίζαμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, όπου και οι δύο ομάδες που παίζουμε πέτυχαν σπουδαία διπλά. Ο Αρκαδικός κέρδισε στην Πάτρα τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ Άργους στον Υμηττό τον Αμύντα. Θέλει πολύ προσήλωση και προσοχή στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια. Είναι καλό ότι έχασε το Λαύριο, γιατί δεν φαίνεται τόσο πολύ η απώλεια της νίκης στο δικό μας παιχνίδι. Προτεραιότητα είναι ότι δείξαμε πως έχουμε συνέλθει από την ήττα – σοκ από τον Απόλλων Πατρών, ενώ επίσης, κερδίσαμε τον Γκρούντμνπεργκ και τον Γιώργο Θεοδωράκο.

Πλέον, χρειάζεται να βγάλουμε πολύ μεγάλη συσπείρωση, στα εντός έδρας παιχνίδια, γιατί εκεί δεν είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί εκτός η ομάδα έχει πολύ καλή εικόνα η ομάδα και ελπίζω το ερχόμενο Σάββατο να τη συνεχίσει στον Λαγκαδά».

Πηγή: www.ret.gr