Κουφός: «Χτύπησε το καμπανάκι»

Μπορεί το Ρέθυμνο να επικράτησε του Πιερικού Αρχέλαου, αλλά η εμφάνιση των Κρητικών δεν ικανοποίησε τον Στέργιο Κουφό. Αυτό ανέφερε άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός, ενώ παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Το 2011 ξεκινάει με θετικό πρόσημο για εμάς, γιατί πραγματικά μόνο η νίκη αξίζει σήμερα. Ήμασταν τραγικοί σε εικόνες. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να κερδίζουμε στη δουλειά. Συνήθως, οι ομάδες στη διακοπή του πρωταθλήματος, “χτίζονται” πάλι για να παρουσιαστούν πιο σκληρές. Εμείς είμαστε σε μια διαρκή κάθοδο, όσον αφορά τη συγκέντρωση μας στην προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι για όλους χτύπησε το καμπανάκι. Αν δεν το καταλάβουν τα παιδιά, θα βρεθούμε προ μεγάλης εκπλήξεως γιατί και τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ δύσκολα και σκληρά. Ας κρατήσουμε τη νίκη και ας υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε περισσότερο στην προπόνηση για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα που είχαμε».

Στο ίδιος μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Κούμουλου: «Δείξαμε κάποιες στιγμές σημάδια χαλάρωσης. Δεν ξέρω αν είναι λόγω των γιορτών, της διακοπής του πρωταθλήματος. Λογικό είναι να υπάρχει άγχος για το πώς θα παρουσιαστεί μία ομάδα, αλλά νομίζω τέλος καλό, όλα καλά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και ειδικά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας για να διατηρούμε το απόρθητο της έδρας. Έχουμε μια σειρά παιχνιδιών πολύ δύσκολη με Απόλλωνα στην Πάτρα και εντός με ΚΑΟΔ, Ερμή Λαγκαδά. Σκύβουμε τα κεφάλια, δουλεύουμε ακόμη περισσότερο και ψάχνουμε για το καλύτερο».

Πηγή: ret.gr