Κοψαύτης: «Τα τελευταία παιχνίδια να τα κρατήσουμε σαν παρακαταθήκη»

kopsautisΤο νικηφόρο σερί του διεύρυνε ο Αρκαδικός επικρατώντας και του Χολαργού. Ο Γιώργος Κοψαύτης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας.

Για την παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό: «Είχαμε επιλέξει όπως μας είχε πει ο coach να τρέξουμε την ομάδα του Χολαργού. Είχαμε δει κάποιες αργές επιστροφές του Χολαργού στα τελευταία παιχνίδια του και είχαμε πει ότι πει να χτυπήσουμε στο επιθετικό transition. Αυτό δεν μας βγήκε σε καλό κάνοντας αρκετά και επιπόλαια λάθη αλλά και βεβιασμένες ενέργειας που δημιούργησαν στον αντίπαλο εύκολα καλάθια. Πρωταρχικός στόχος μας ήταν να κρατήσουμε την άμυνα μας σταθερή ανεξάρτητα από τι έγινε τελικά στο κομμάτι της επίθεσης επιδιώκοντας να κρατήσουμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ.  Νομίζω ότι τα καταφέραμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και νομίζω ήταν μία επικράτηση με προσηλωμένη στην άμυνα μας και στο πλάνο του προπονητή μας και στο τέλος με κάποιες καλές επιλογές και εύστοχα σουτ σε κρίσιμα σημεία μας έδωσαν την νίκη»

Για το πάθος της ομάδας: «Η ομάδα φτιάχτηκε τελευταία στιγμή και πιο συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα του πρωταθλήματος όποτε ήταν λογικό δεδομένου ότι δεν έχει γίνει η σωστή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι σε άμυνα και επίθεση. Έτσι λοιπόν η ομάδα είναι φτιαγμένη με στόχο να είναι προσηλωμένη στην άμυνα και σε συνδυασμό με την νεανικότητα που υπάρχει στο ρόστερ να έχουμε μεγάλο πάθος, ενέργεια και αυτό να μας βγαίνει σε καλό κυρίως στην άμυνα για να διεκδικούμε τα παιχνίδια. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ήμασταν καλοί στοιχίζοντας κάποιες μεγάλες σε σκορ ήττες  οι οποίες πραγματικά μας κλόνισαν αλλά στη συνέχεια μας αυτό μας βγήκε σε καλό. Εύχομαι τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά αμυντικά να τα κρατήσουμε σαν παρακαταθήκη για το μέλλον για να κερδίζουμε και στη συνέχεια».