Δούλεψαν αρκετά στο… παρασκήνιο οι Τιτάνες Παλαμά και παρουσιάζουν μαζεμένες τις κινήσεις τους ενόψει της νέας περιόδου. Το βασικό τους μέλημα, βέβαια ήταν να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Λευτέρης Χαντζιάρας, κάτι που πέτυχαν. Πέραν όμως της παραμονής του προπονητή, ανανέωσαν τη συνεργασία και με τέσσερις παίκτες, ενώ πρόσθεσαν στο δυναμικό και δύο ακόμη… Με την ομάδα να δηλώνει εν τέλει συμμετοχή στη Β’ εθνική και με τους ιθύνοντες να μην σταματούν εδώ, όπως αποκαλύπτουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας, σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, το μπάσκετ στον Παλαμά φαίνεται να επανέρχεται στην κανονικότητα του.

Αρχικά η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, η οποία δεν ξεκίνησε πέρυσι λόγω των περιοριστικών μέτρων που επικρατούσαν στη χώρα μας. Σκεπτόμενοι τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και δη στην επαρχία, αγωνιστικής και οικονομικής φύσεως, αποφασίσαμε να μην τα παρατήσουμε στις δύσκολες αυτές στιγμές και να αγωνιστούμε για την βιωσιμότητα και το κύρος των Τιτάνων Παλαμά.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού για την επανέναρξη της αγωνιστικής σεζόν και ενώ ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά, λάβαμε πρόσκληση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής ανδρών, που μας καλεί να συμπληρώσουμε το κενό που άφησαν ομάδες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν για διάφορους λόγους η κάθε μία, όπως ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ. Μη θέλοντας να χαλάσουμε τον σχεδιασμό της νέας χρόνιας και σκεπτόμενοι την δυσκολία της κατηγορίας, δώσαμε ΑΝΕΠΊΣΗΜΑ αρνητική απάντηση στην άτυπη πρόσκληση που μας έγινε.

Μετά από συζητήσεις, τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να αποδεχτούν την ΕΠΊΣΗΜΗ πρόσκληση που έφτασε στα γραφεία του συλλόγου λίγη ώρα αργότερα. Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι οι ΤΙΤΆΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ επιστρέφουν στην Β Εθνική κατηγορία ανδρών για την σεζόν 2021-2022. Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ και θα συνεχίσει να το κάνει παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν κάθε χρονιά.

Στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται, ο προπονητής των επιτυχιών με την ομάδα των κορασίδων και θρύλος του συλλόγου, Λευτέρης Χαντζιάρας.

Πλούσιο βιογραφικό, πολλές επιτυχίες και μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, συντέλεσαν στην απόφαση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Μαζί του την νέα χρονιά θα βρίσκονται επίσης οι Βαγγέλης Ξένος, Ιπποκράτης Σφακιανός, Σωτήρης Φαλιάκης και Κώστας Αρχοντουλης παίκτες που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.

Επίσης, το ρόστερ θα στελεχώσουν δύο νέοι αθλητές, ο Κωνσταντίνος Σαμολαδάς (θέση 3-4) και Χρήστος Καλτσουνάς (θέση 2-3 ), τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναμένονται εξελίξεις σε όλους τους τομείς, συνεχίζεται πυρετωδώς ο σχεδιασμός και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους του Παλαμά “τις Κυριακές του” που τόσο τους έλειψαν και θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουν αμέτρητες νίκες μαζί μας».