Στη παραδοσιακά δυνατή έδρα της Κομοτηνής θα δοκιμαστεί αυτή τη Κυριακή το πρωτοπόρο Πευκοχώρι ενώ δύσκολο παιχνίδι έχει και η δεύτερη Ελευθερούπολη που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μακάμπη (στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η ομάδα της Καβάλας με 12 πόντους) . Η «συγκάτοικος» της στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα ΧΑΝΘ, έχει πιο βατό αντίπαλο αφού θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Φλόγας.

Ο Μαντουλίδης φιλοδοξεί να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί του κερδίζοντας αυτή τη φορά την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας ενώ μετά το τέλος της 24ης αγωνιστικής Μακεδονικός και Τιτάνες δεν θα μοιράζονται πλέον την 8η θέση αφού αναμετρούνται μεταξύ τους στη Δράμα. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν κερδίσει οι Θεσσαλονικείς με 13 πόντους.

Τέλος, ο Ορφέα Ν. Σκοπού θα μπορέσει να περάσει ένα σχετικά εύκολο απόγευμα μετά από καιρό αφού υποδέχεται τον Ν. Μαρμαρά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πετύχει την 10η φετινή του νίκη. Βέβαια αν αυτό θα του ωφελήσει κάτι στη περίπτωση παραμονής θα φανεί στο τέλος αφού τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και μόνο μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να τον βοηθήσει…

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Ορφέας Ν. Σκοπού – Ν. Μαρμαράς  (Ν. Σκοπού, 18:00)
ΧΑΝΘ – Αναγέννηση Φλόγας  (ΧΑΝΘ, 18:00)
Μαντουλίδης – Αγία Βαρβάρα (Μαντουλίδης, 18:00)
Κομοτηνή- Πευκοχώρι  (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Μακάμπη – Ελευθερούπολη  (Αλεξάνδρειο, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Μακεδονικός (Δράμας, 18:00)