Κρατάει την τύχη στα χέρια του…

Ένα ματς,  δύο ομάδες, μία παραμονή (30ή αγ.). Παγκράτι και Αμύντας περιμένουν να μάθουν και επίσημα ποια από τις δύο θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην Α2. Το παιχνίδι στο Μετς είναι αυτό που συγκεντρώνει την περισσότερη προσοχή με το Παγκράτι να θέλει να πετύχει τα τη νίκη που ισοδυναμεί με την παραμονή, ενώ ο Αμύντας θέλει την ήττα, γιατί αυτή  ισοδυναμεί με τη δική του σωτηρία.

ΛΑΥΡΙΟ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Λαυρίου, 17:00)

Αμφίρροπο παιχνίδι, οι δύο ομάδες  χωρίς άγχος αναμένεται να παίξουν ελεύθερο μπάσκετ.  Το  Λαύριο στην έδρα του συνηθίζει να παρουσιάζεται δυναμικό, ενώ η Λευκάδα εμφανίζεται πάντα ανταγωνιστική.

ΠΕΡΑΜΑ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Πέραμα, 17:00)

Το τελευταίο παιχνίδι στην κατηγορία δίνει το Πέραμα και ο καλύτερος αποχαιρετισμός θα ήταν η νίκη.  Ο Ερμής από την άλλη, χωρίς άγχος καθώς την περασμένη αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά τη σωτηρία του κατεβαίνει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο.

ΑΕΚ – ΑΡΓΟΥΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Αργους, 17:00)

Ο Αμύντας αναμένεται να πάρει τη νίκη στο Αργος με αμφίβολη τη συμμετοχή των Ζούπα και  Παγώνη λόγω στρατού.  Όμως, η σκέψη θα ταξιδεύει στο Μετς, καθώς από εκείνο το αποτέλεσμα κρίνεται η τύχη του συλλόγου, αφού με νίκη του Πανελευσινιακού η ομάδα παραμένει στην κατηγορία.

ΑΕΚ – Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ (30 ΚΓ Αω Λιοσίων, 17:00)

Η ΑΕΚ κυνηγά την Τρίτη θέση, η οποία πιθανότατα να οδηγήσει στην Α1, και για να το επιτύχει χρειάζεται τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ξέρει να μάχεται. Ωστόσο, με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων η Τρίτη θέση χάνεται για την «Ενωση» και αυτό θα συμβεί, αν ο Απόλλωνας χάσει στην Κρήτη και οι Ικαροι επικρατήσουν στην Ερυθραία. Τότε, οι Σερραίοι κατακτούν την πολυπόθητη θέση.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΚΓ Κατερίνης, 17:00)

Η ομάδα που έχασε την κατηγορία από «ένα σουτ» όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής της θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με μια πολύ καλή παρουσία που θα οδηγήσει στη νίκη, ώστε να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο ματς.

ΟΦΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βαρδινογιάννειο, 17: 00)

Κίνητρο δεν υπάρχει για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο πέτυχαν τους στόχους τους. Όμως, παρόλα αυτά οι κρητικοί στα τελευταία ματς εμφανίζονται δυναμικοί διεκδικώντας μέχρι τέλους τη νίκη. Από την άλλη, ο Απόλλωνας θέλει να ολοκληρώσει μια επιτυχημένη χρονιά με ένα μεγάλο  «διπλό».

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μετς, 17:00)

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το Παγκράτι κρατάει την τύχη στα χέρια του. Οι «ροσονέρι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις του και να πάρουν τη νίκη που θα του δώσει την παραμονή στην κατηγορία. Ο Πανελευσινιακός από την άλλη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να κλείσει το πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ερυθραίας, 17:00)

Οι Σερραίοι θέλουν  τη νίκη για να έχουν ελπίδες κατάκτησης της τρίτης θέσης . Όπως αναφέραμε και παραπάνω εκτός της νίκης τους χρειάζονται και την ήττα του Απόλλωνα στην Κρήτη, αλλά και αυτής της ΑΕΚ. Από την άλλη, ο Πανερυθραϊκός θα επιδιώξει να επαναλάβει την εκπληκτική  της περασμένης αγωνιστικής.