Λάκκας, Παππάς και τέλος!

To μεταγραφικό του σχεδιασμό ολοκλήρωσε ο Πανερυθραϊκός με την ανανέωση ενός παίκτη από το περσινό ρόστερ αλλά και την απόκτηση ενός νέου. Ο λόγος για τον Χρήστο Λάκκα, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στο σύλλογο και τον Γρηγόρη Παππά, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Δούκα.

Αναλυτικά:

«Με δύο κινήσεις ενίσχυσης ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν. Παίκτης της ομάδας μας είναι πλέον ο Γρηγόρης Παππάς, ενώ με τα ερυθρόλευκα συνεχίζει ο Χρήστος Λάκκας. Πρόκειται για ακόμη δύο ταλαντούχους παίκτες που θα στελεχώσουν το δυναμικό, με τον Πανερυθραϊκό να συνεχίζει να επενδύει στο νέο “αίμα”.

Ο Παππάς (γεννημένος στις 16/1/1991, με ύψος 2,02), αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, ενώ την περσινή σεζόν ανήκε στον Δούκα (Β’ Εθνική). Στην προηγούμενη ομάδα του, άλλωστε, συνεργάστηκε, όπως θα συμβεί και τώρα στον Πανερυθραϊκό, με τους Μιχάλογλου και Παπαντωνάκο. Μέχρι το 2010, εξάλλου, ήταν παίκτης του Αμαρουσίου (όπως άλλωστε και ο Λάκκας). Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Παίδων (συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό του 2007 στην Κρήτη) και με την Εθνική Νέων Ανδρών (συμμετοχή στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό του Μπιλμπάο), τόνισε πως “είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου να έρθω σε ένα οργανωμένο σωματείο, όπως ο Πανερυθραϊκός, όπου θα δουλέψω με τον κόουτς Χουχουλή, που μου δείχνει ότι με πιστεύει αρκετά. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κατηγορία, χωρίς να μπλέξουμε σε περιπέτειες”.

Σε ό,τι αφορά τον Λάκκα, είναι γεννημένος στις 5/12/1991, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ. Μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν μέλος του Αμαρουσίου, ενώ για την παραμονή του στον Πανερυθραϊκό είπε, πως “ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και να προσφέρω όσα δεν μπόρεσα την περασμένη περίοδο. Ο τραυματισμός μου με πήγε αρκετά πίσω, αλλά φέτος νιώθω έτοιμος να βοηθήσω σημαντικά στη νέα προσπάθεια. Στόχος είναι να παραμείνουμε όσο πιο γρήγορα στην κατηγορία, αποφεύγοντας το άγχος της τελευταίας αγωνιστικής, όπως συνέβη την προηγούμενη σεζόν”».