Λαμπερή εκδήλωση της ΑΕΛ

ael-ekdilwsiΤο στίγμα της για τη φετινή περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια, έδωσε η ΑΕΛ στη χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, όπου οι παρευρισκόμενοι που τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επόμενα σχέδια του τμήματος μπάσκετ αλλά και να έρθουν σε επαφή και να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, με τους παίκτες και με το τεχνικό επιτελείο.
Η ΑΕΛ ξέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που εντοπίζονται στην όλη προσπάθεια, και χωρίς περιστροφές τα παρουσίασε σε όσους βρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση, με την ικανοποίηση βέβαια να είναι δεδομένη από το θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
ael-ekdilwsi3Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ, Δημήτρης Μίχος παρουσίασε το φετινό πλάνο του συλλόγου αλλά και για τα επόμενα πέντε χρόνια, τονίζοντας ότι η ομάδα μπάσκετ  ξεκίνησε την όλη προσπάθεια από την Α2 ΕΣΚΑΘ, για να βρίσκεται φέτος στη Β’ Εθνική. Και φυσικά η δράση της ΑΕΛ δεν μένει μόνο στο αθλητικό πλαίσιο, καθώς αποτελεί  ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της πόλη της Λάρισας, του Νομού και της Κεντρικής Ελλάδας. Παράλληλα οι διοργανωτές εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στους 
Συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας με όλες τους τις δυνάμεις.
Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Νάκας, παρουσίασε τους υποστηρικτές της προσπάθειας που καταβάλεται για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο πλευρό της ΑΕΛ είναι οι:
1. 1. Greenco  green business solutions
2. Living Room Cook & Drink
3. Solis A.E. Τεχνική Εταιρεία
4. Arysta Lifescience
5. Interallis Chemicals
6. Gossip Downtown Caffe
7. Kayak Hall of Fashion
8. Kava Vlasis
9. De Tox Cafe
10. Kioussis Transys
11. Ok Radio
12. Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
13. KARKON 
14. Farnese
15. 12 Ώρες
16. Vintage in house pub
17. GANT
18. Physiopraxis
19. Θεοδώρου Ηλεκτροστατικές Βαφές
20. Ντούγκας Κώστας Ελαστικά
21. GK Electronics Ευ. Γκάμπτζας
22. Forthnet κατάστημα Λάρισας
23. Καλογιάννης Catering
24. City Cafe
25. Pizza Familia
26. Αλέξης Μάρας Έτοιμο Φαγητό
27. Fitness Sports
28. Foto Gousgounis
29. Vodafone
30. Ασφάλειες Βασιλείου
31. Θεώνη
32. Φωτάκης Α.Ε.
33. Vodafone Φωτάκης
34. ICBS
35. ΤΙΤΑΝΑS TRAVEL
36. Κρεατοέλξις Α.Ε.
37. Versus Sports Cafe
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε επισήμως και η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ, την οποία απαρτίζουν οι εξής:
Αμδίτης Αθανάσιος
Βαλιάκος Γεώργιος
Βαλιώτης Κωνσταντίνος
Γκιάστας Χαράλαμπος
Καζαντζής Νικόλαος
Καλαμπάκας Κωνσταντίνος
Καραβίδας Σωτήριος
Λιάπης Βασίλειος
Μίχος Δημήτριος
Σαϊνης Ιωάννης
Τριανταφύλλου Αναστάσιος
Τσαγκάλης Αντώνιος
Φασούλας Ηλίας
Νάκας Γεώργιος
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο προπονητής της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ενώ και ο αρχηγός της ΑΕΛ, Δημήτρης Κονδυλόπουλος σημείωσε ότι υπάρχει και συνέχεια, με το σύνολο των παικτών να παραμένουν απολύτως συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Τη χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Θανάσης Παιδής, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων και εκπρόσωπος του Δημάρχου, Απόστολου Καλογιάννη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Λάρισα», Κων/νος Διαμάντος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Κυριακού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέας Λιόντος,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Αδάμ καθώς και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Κώστας Βαλιώτης, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ Νίκος Τζίκας, o πρόεδρος της ΟΔΚΕ Ηλίας Καφφές, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης ΚΔ Θεσσαλίας Σπύρος Τσούντζουρας, καθώς ο πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θοδωρής Λιάκος. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος της «Θεσσαλία Τηλεόραση», Χρυσόστομος Τρίμμης.
ael-ekdilwsi4
ael-ekdilwsi2