Λυμπάρης: «Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

lymparisΤον Φίλιππο Βέροιας υποδέχεται ο Κόροιβος, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Ο Νίκος Λυμπάρης μίλησε για το επερχόμενο ματς  αναφέροντας πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, ενώ σχολίασε και τη νίκη στο Ιβανώφειο.

Για το σπουδαίο διπλό στο Ιβανώφειο: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη και παράλληλα δύσκολη νίκη το Σάββατο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε καταφέρει τους φετινούς της στόχους και η οποία έπαιζε χωρίς άγχος και βαθμολογική πίεση. Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε και παρά το πολύ καλό μας 1ο δεκάλεπτο, ο Ηρακλής βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και σε συνδυασμό με τη μικρή αμυντική μας δυσλειτουργία, είχε ως αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ στα δύο επόμενα δεκάλεπτα. Στην τελευταία περίοδο, αλλάζοντας τη τακτική μας και σε συνάρτηση με το πείσμα, τη θέληση και το πάθος για τη νίκη, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Φίλιππο Βέροιας, μια ομάδα επικίνδυνη, με καλούς και έμπειρους παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Φίλιππος χρειάζεται μερικές νίκες ακόμη, ώστε να σωθεί και μαθηματικά. Εμείς από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη».

Για τον κόσμο: «Μαζί μας φυσικά θέλουμε και πάλι την αμέριστη συμπαράσταση του φιλάθλου κόσμου της Ηλείας, ο οποίος είναι δίπλα μας σε όλα μας τα παιχνίδια. Από τη μεριά μου θα ήθελα να πω μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη και μας βοήθησαν στον αγώνα μας με τον Ηρακλή. Τους καλούμε όλους να έρθουν και πάλι το Σαββάτο στο πλευρό μας για να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο με παλμό και δύναμη!».