Λύση συνεργασίας με Κακιούζη και η απάντησή του….

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, ο Διονυσης Κακιούζης αποτελεί παρελθόν από την Νικόπολη, με τον σύλλογο της Πρέβεζας να ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας, η οποία και έγινε για πειθαρχικούς λόγους. 

πηγή φώτο: Gosports.gr

Η ανακοίνωση:

«Ο αθλητής του Συλλόγου μας Διονύσιος Κακιούζης τίθεται εκτός ομάδος πριν την λήξη του πρωταθλήματος για καθαρά πειθαρχικούς λόγους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του..».

Από την άλλη ο Διονύσης Κακιούζης έδωσε τη δική του απάντηση για τη λήξη της συνεργασίας.

«Αγαπάω την ομάδα και ζω στην Πρέβεζα. Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση το σωματείο της Νικόπολης είναι το παρακάτω κείμενο το οποίο πήρε αυτή την διάσταση. Το κείμενο το κατέβασα μόλις μου ζητήθηκε. Ο Καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Εγώ ζήτησα και στηρίζω την συγνώμη μου απέναντι στο σωματείο και ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία. Η λέξη πειθαρχικό θεωρώ οτι ακούγεται λίγο άσχημα. Σίγουρα η λύση συνεργασίας είναι το ποιο σωστό απέναντι σε αυτό που συνέβη. Ευχαριστώ.

Το κείμενο που στάθηκε αφορμή για όλα είναι το παρακάτω: Τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας με την ομάδα της Νικόπολης. Τιμή μου που αγωνίστηκα με τα κιτρινόμαυρα. Ευχαριστώ πολύ για τα αρνητικά αλλά και τα καλά λόγια σας. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά. Δεν είμαι από αυτούς που θα πω οτι όλα ήταν τέλεια και δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και σίγουρα η δουλειά μέσα στο γήπεδο.Νιώθω λυπημένος ξέροντας οτι η ομάδα θα έπρεπε να πρωταγωνιστούσε. Η διοίκηση βέβαια γνωρίζει καλύτερα τις δυνατότητες και τι λάθη έγιναν. Μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα και η ομάδα να είναι στα αλήθεια μια οικογένεια και ανταγωνιστική στο γήπεδο και όχι στις διαφημίσεις, γιατί ο κόσμος της Πρέβεζας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια οτι αγκαλιάζει και είναι εκεί στις καλές προσπάθειες. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Νικόπολη. Ευχαριστώ».