Μάντζαρης: «Ηθελα να μοιάσω στον Σπανούλη»

Μικρός ήθελε να μοιάσει στον Βασίλη Σπανούλη. Σήμερα είναι συμπαίκτες. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του fibaeurope.com. για την  εμπειρία του στις μικρές Εθνικές ομάδες…

«Όταν ήμασταν στις μικρές Εθνικές, είχαμε πάρει πολλά μετάλλια. Είχαμε πάρα πολύ καλές ομάδες! Αλλά έπρεπε να μεγαλώσουμε γρήγορα. Τώρα πια είμαστε άνδρες, όχι παιδιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε κάτι καλό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θυμάμαι όταν ήμουν 15 χρονών που έβλεπα τον Βασίλη Σπανούλη στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και μετέπειτα στο Μουντομπάσκετ και έλεγα πως θέλω να γίνω σαν κι αυτόν μία μέρα. Τώρα είμαστε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και για μένα είναι κάτι εξαιρετικό».

Οσον αφορά το Προολυμπιακό τουρνουά, ο νεαρός διεθνής δήλωσε: «Στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης, περνάμε δυστυχώς δύσκολες στιγμές. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό έδωσε λίγη χαρά στους Έλληνες. Τώρα ελπίζω για τον ίδιο λόγο να καταφέρουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο».

Τέλος, για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, δήλωσε: «Κάθε μέρα είμαι όλο και καλύτερα και ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος σύντομα να βοηθήσω την ομάδα μου στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται».